Τρίτη 27 Απριλίου 2010

1ο Rally Sprint Χαλκιδικής ΜΕ 24 ΜΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!

Η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκιδικής, διοργανώνει στις 1-2 Μαίου, τον 3ο γύρο του Πανελληνίου Κυπέλλου Χώματος Ράλλυ με αρκετές παροχές προς τα πληρώματα που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν. Με την βοήθεια της Νομαρχίας Χαλκιδικής, η ΛΕ.Μ.Α.Χ έχει εξασφαλίσει για όλα τα πληρώματα 2 δωρεάν διανυκτερεύσεις με πλούσιο πρωινό σε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, το Porto Carras Grand Resort (http://www.portocarras.com). Επίσης για τα επιπλέον δωμάτια που τα πληρώματα πιθανόν να χρειαστούν για μηχανικούς και φίλους έχει οριστεί η τιμή του δωματίου στα 79 ευρώ ανά ημέρα ενώ υπάρχει και η επιλογή της ημιδιατροφής με επιπλέον χρέωση στα 19 ευρώ ανά άτομο. Για την μεταφορά των αυτοκινήτων από τη Nότια Ελλάδα, η ΛΕ.Μ.Α.Χ. έχει έρθει σε συμφωνία με εταιρεία μεταφορών αυτοκινήτων και θα διαθέσει όσες αυτοκινητάμαξες χρειαστεί για την μεταφορά των αγωνιστικών σε πολύ προνομιακή τιμή της τάξεως των 170 ευρώ ανά αυτοκίνητο μετ’ επιστροφής. Το πριμ εκκίνησης ορίζεται στα 70 ευρώ για κάθε πλήρωμα που θα ξεκινήσει στον αγώνα ενώ εκτός από τα προκηρυγμένα έπαθλα η ΛΕ.Μ.Α.Χ. θέλοντας να βοηθήσει τους νέους οδηγούς θα δώσει χρηματικό έπαθλο 200 ευρώ στον πρώτο οδηγό κάτω των 23 ετών που θα τερματίσει τον αγώνα. Το παράβολο συμμετοχής και ασφάλισης ορίζεται στα 200 ευρώ και θα πρέπει να κατατεθεί μαζί με την δήλωση συμμετοχής έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου στις 22:00 που είναι και η λήξη των συμμετοχών. Αναλυτικότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΛΕ.Μ.Α.Χ (http:// http://www.lemach.gr/ ), στην ενότητα «Αγώνες».
(Δελτίο Τύπου)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΔΩ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Τωρα λοιπον που ολα τελειωσαν (εστω και με καποια μικρολαθη στην απονομη) μπορουμε να πουμε ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην ΛΕΜΑΧ και στα παιδια της (Μαυρουδη-Κεχαγια-Κεχαγια την κοπελλια που μας διαφευγει το ονομα και λοιπους ανωνυμους και επωνυμους για την περιοχη) που προσφεραν τα μαλλα στην ομορφη αλλα "λιγη" απο πλευρας συμμετοχων διοργανωση του 1ου ραλλυ σπριντ Χαλκιδικης. Εν αρχη εσπευσαν οι γνωστες Κασσανδρες να συγχαρουν , να περιαυτολογησουν, να "γαυγισουν" τα δικα τους σχετικα με τον αγωνα, να πουν επ ευκαιρία πολλα επιφανειακα μπραβο και απο κατω να "θαβουν" ως ειθισται με αποτελεσμα παρ ολες τις παροχες της λέσχης μολις 24 να δηλώσουν και τελικα 22 να βρεθουν στον τεχνικο ελεγχο στο πορτο Καρρας οταν αλλοτε θα ειχε πλακωσει εκει καθε καρυδιας καρυδι. Εμεις απο την αρχη δεν πηραμε καμμια θεση γιατι ξεραμε οτι τα πολλα μπραβο θα γινουν μαχαιριες στην διαρκεια της ετοιμασίας οπως εχει συμβει κατα το παρελθον και με αλλους που τους εξυμνουσαν και μετα τους εσερναν οτι σερνει η σκουπα. Ετσι φυλαχτήκαμε για να μπορουμε να πουμε το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ σημερα στους προαναφερόμενους μετα την αψογη διοργανωση και χωρίς την "μητρικη" βοηθεια που καιρο τωρα ακουγόταν οτι θα παρεξει η Αθηνα στην μικρη λεσχη της Χαλκιδικης. Εν συντομία. Καλο το αποτελεσμα δημοσιογραφικα και για τους 17 τερματισαντες, πολλα και πολλες οι υποχρεωσεις που αναγκαστικα η λεσχη θα "εταξε" στους παρόχους και θα υποχρεωθηκε και το ανταλλαγμα οι 24 δηλωμενοι. Γι αυτο οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μιρο καλαθι αγαπητοι φίλοι της ΛΕΜΑΧ που εμεις καταλαβαινουμε περισσοτερο απο τον καθενα την τρεχαλα σας και την απογοητευση σας οταν οι "παμπολλοι" που θα ερχονταν εγιναν 22 μονο εν κατακλειδι. Συμπερασματικα........Οι παροχολογιες δεν ειναι αυτες που θα εξυγιανουν τον χωρο. Απεδειχθη για μια ακομα φορα μετα την Πτολεμαιδα, την Οθρυ κ.λπ. Αλλου βρωμαει η ιστορία. Παρα ταυτα ακομα μια φορα μπραβο για τις συνολικες προσπαθειες και για οσα τελικα προσφερατε χωρις να σας το αναγνωρισουν εμμεσως πλην σαφως οι του χώρου και εν προκειμενω οσοι φετος παρακολουθουν ακομα θεσμό (αν ξεκινησαν ποτε). Παμε στο ρεπορταζ του αγωνα οπου, ολοκληρώθηκε το 1o Rally Sprint Χαλκιδικής σε μια ειδική πολύ γρήγορη και απαιτητική. Νικητές οι Αρης Βωβός- ΕΛ ΕΜ με Mitsubishi EVO 9. Δεύτεροι οι Δημήτρης Μίχος -Σωτήρης Γρηγορίου Mitsubishi EVO 8 και στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι Θανάσης Τσίλης - Μάνος Αχτίδας με Mitsubishi EVO 9. Εκπληκτικός για άλλη μια φορά ο Γιωργις Παζης, 'Pazonen" όπου έχασε για ελάχιστα δεύτερα την τρίτη θέση γενικής με το γνωστό και ατίθασο Yaris και συνοδηγό τον Παναγιώτη Παπαρήγα. Το πλήρωμα του Yaris κέρδισε όμως την F2 και F3 κατηγορία όπου δεύτεροι κατετάγησαν οι Σωτήρης Οικονόμου - Γρηγόρης Ανδριανόπουλος με το C2 της ALUSET και στην τρίτη θέση της F2 και F3 οι ARMA - ARMAKI με Micra Kit Car. Συνολικά 22 πληρώματα εκκίνησαν και 17 τερμάτισαν.
Τα αποτελέσματα του αγωνα ειναι εδω
Η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκιδικής ζητά ταπεινά συγνώμη για το λάθος που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της απονομής των κυπέλλων του 1ου Rally Sprint Χαλκιδικής, καθώς για την 3η θέση της Α/6 βραβεύτηκαν οι Ekaterina Stratieva/Blagovesta Milanova αντί για τους Γιώργο Σταθόπουλο/Μάνο Καλυβιώτη που πραγματικά τερμάτισαν στην 3η θέση της κατηγορίας. Το πλήρωμα από την Βουλγαρία έχει ήδη ενημερωθεί για το λάθος που έγινε, ενώ νέα κύπελλα θα σταλούν στους πραγματικούς νικητές της κατηγορίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου