Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

17o Rally Sprint της Λ.Α.Μ.Α.

Για άλλη μία φορά η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ [ Λ.Α.Μ.Α.], οργάνωσε την Κυριακή 04.12.2011 ένα ασφάλτινο rally sprint και συγκεκριμένα το 17ο, στην διαδρομή από ΤΙΘΟΡΕΑ (Βελίτσα) μέχρι την ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ (Δαδί). Ο καλός καιρός, η σωστή διοργάνωση, οι αρκετές συμμετοχές, οι χορηγοί και οι πειθαρχημένοι θεατές κατά μήκος της διαδρομής, ήταν η σωστή συνταγή για ένα καλό αγώνα ο οποίος πέρα από την μηχανοκίνητη αγωνιστική πλευρά του, είχε ασφαλώς και αρκετές θετικές οικονομικές συνέπειες για την περιοχή.
Ενταξει ξερω δεν κρατιεστε!! Τελειωσε ο αγωνας στην Αμφικλεια και περατωθηκε πριν απο 2 ωρες με την απονομη που εκλεισε την διημερη φιεστα του 17ου rally sprint Λ.Α.Μ.Α.!! Το Α' σκελος παρ ολες τις παμπολες υγρασιες και παρ ολο του οτι ο αγωνας εξ αιτιας αυτων ξεκινησε στις 11 π.μ. (μιση ωρα πισω απο το προδιαγραμμενο), "κυλησε" ομαλα και με τερματισμο σκελους μεσα στο αναμενομενο! Δεν υπηρξε ομως τοση τυχη στο δευτερο σκελος αφου το σπασιμο του μοτερ του Διαμαντη, γεμισε το τελευταιο μισο χιλιομετρο με λαδια, κατι που αλυταρχης και αγωνιζομενοι συνεπικουρουμενοι απο τον Προεδρο Αγωνοδικων και τους Αγωνοδικες, ειπαν και αποφασισαν οτι δεν μπορει να συνεχιστει ο αγωνας με αυτη την κατασταση με αποτελεσμα μετα απο τον Διαμαντη η ειδικη (β΄σκελος) να γινει απλη διελευση. Ετσι με τον Παρνασσο να εχει αρχισει να δειχνει τα δοντια του με τους 3 απογευματινους βαθμους θερμοκρασια περατωθηκε με απλη διελευση των υπολειπων αυτοκινητων ο αγωνας, ευτυχως χωρις να επηρεαστουν τα αποτελεσματα του, ουτε στις επι μερους κλασεις ουτε στην ατυπη γενικη του μορφη, καταταξης. Τελικως στα μεχρι 1400 Παντιερας, Συλλας Γιαννης και Καλυβας κατελαβαν τις 3 πρωτες θεσεις. Στα 1401-1600 Κουνιακης, Συλλας Γιωργος και Τασιοπουλος (πατερας) πηραν τις 3 πρωτες θεσεις και τα αντιστοιχα κυπελλα.
Στα 1601-2000 Μπαλντουνης, Παπαβασιλείου και Χατζηκωνσταντινου πηραν κυπελλα και βαθμους. Ο Παπαβασιλειου με αυτη την θεση κατεκτησε το κυπελλο της κατηγοριας 1601-2000 ασφαλτινων rally sprint για το 2011. Στην κλαση πανω απο τα 2000 οι Σπανος, Σταφυλοπατης και Νομικος μοιραστηκαν κυπελλα, βαθμους και δοξα.
Απο τα 27 αυτοκινητα που ειχαν περασει χθες τεχνικο ελεγχο και αποτελουσαν την λιστα εκκινουντων δεν εκκινησαν Παπαχριστοπουλος (προβλημα στα ηλεκτρικα) και Καλαιτζιαν (μηχανικο προβλημα), ενω εγκατελειψε μονο ενα αυτοκινητο αφου εκανε το Α΄σκελος (Τασιοπουλος Jr).
Εδω να αναφερθει οτι απο πλευρας ατυπης γενικης τον αγωνα κερδισαν οι φετεινοι δευτεραθλητες του 47ου Πανελληνιου Πρωταθληματος Ραλλυ Οδηγων και Συνοδηγων, Σπανός-Γκότοβος με το Subaru Impreza N12, στους οποιους η λεσχη απενειμε και extra κυπελλα για την πανελληνια επιτυχια τους.
Ετσι "επεσε" η αυλαια και των rally sprint και ειδικα των ασφαλτινων και του κυπελλου τους με την πραγματωση του 17ου rally sprint Λ.Α.Μ.Α. Η λεσχη ευχαριστει οσους βοηθησαν, τον θεσμικο υποστηρικτη Δημο Αμφικλειας-Ελατειας, τον μεγαλο χορηγο του αγωνα της "Ελληνικες Επιχειρησεις Βιντεο", τον υποστηρικτη "Car Center" Αφων Καρανικόλα, την ELIN Σπ. Πετριδη στο Κρυονερι Αττικης, το Hotel "Ζακας", την εταιρεια Τσαμακος, την ΑΛΦΑΛ Λιβαδειας, την ταβερνα Αντωνη Γιαλα για τα υπεροχα γευματα της στην Τιθορεα, την Ελληνικη Αστυνομια (Α.Τ. Αμφικλειας), την Πυροσβεστικη Υπηρεσια (Κλιμακιο Αμφικλειας), τους "Διασωστες" Κατω Τιθορεας, το cafe "Marinos" Γιαννη Κουκουτσιδη στην Κατω Τιθορεα, τον Γιωργο Σταφυλα για τα διπλα πλοηγα, τους επαγγελματιες περιξ της Κεντρικης Πλατειας της Κατω Τιθορεας, και γενικα οποιονδηποτε βοηθησε για να περατωθει με επιτυχια ο αγωνας και να προστεθει μια ακομα διοργανωτικη επιτυχια στο παλμαρε της Λ.Α.Μ.Α.
Καλες γιορτες και Καλη χρονια σε ολους αγωνιζομενους και οχι μονον!

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Λ.Α.Μ.Α.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 40 ΛΕΠΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ 17ου RALLY SPRINT Λ.Α.Μ.Α. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ "HOTEL ZAKAS" ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΥΝΟΗΣΕ ΠΑΡ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΑΦΡΟ ΒΟΡΕΙΑΔΑΚΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ 27 ΑΠΟ ΤΑ 30 ΔΗΛΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΝΤΩΝ ΠΛΗΡΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ( ΓΑΤΣΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ......ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΛΑΔΙΟ, ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΛΗΣ ΓΙΑ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ). ΕΤΣΙ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΚΚΙΝΟΥΝΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ 8.100 ΜΕΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ "ΤΙΘΟΡΕΑΣ-ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΧΡΟΝΙΚΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. Η ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΘΑ "ΚΛΕΙΣΕΙ" 1 ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΕΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΥΠ ΟΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ Α ΚΑΙ Β ΣΚΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΩΣΑΥΤΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ Α ΚΑΙ Β ΣΚΕΛΟΥΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΑΠΟ "ΦΥΛΑΚΕΣ" ΚΑΙ "ΚΡΙΤΕΣ" ΑΥΣΤΗΡΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΕΜΠΕΛΙΔΙΩΝ "ΜΜΕ-PRESS" ΚΑΙ "ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ" Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ CAFE "MARINOS" ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑ, ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΙΟ ΑΨΟΓΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠ ΟΨΗ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΘΑ "ΚΡΑΤΟΥΝ" ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΔΥΝΗ ΨΥΧΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΥΤΑ.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Λ.Α.Μ.Α. ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΙΑΣΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΟΡ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

32o RALLY ΠΑΛΑΔΙΟ 2011

Με νικητές του Τάκη Καϊτατζή – Γιώργο Δενδρινό με Mitsubishi EVO IX ολοκληρώθηκε το 32ο Ράλλυ Παλάδιο το οποίο αποτέλεσε τελευταίο αγώνα του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Με αυτό να έχει ήδη ολοκληρωθεί υπέρ του Λάμπρου Κύρκου το 32ο Ράλλυ Παλάδιο δεν έχασε το ενδιαφέρον του καθώς αποτέλεσε και φέτος μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις τόσο λόγω της μεγάλης συμμετοχής πληρωμάτων, όσο και λόγω του ότι οι θεατές εκμεταλλεύονται τη μικρή απόσταση από την Αθήνα.
Οι Καϊτατζής – Δενδρινός τέθηκαν επικεφαλής από την 1η ειδική διαδρομή και κέρδισαν τις 6 από τις 8 ειδικές του αγώνα, καθώς μόνο ο Ευθυμίου στην πρώτη Ψάθα και ο Νικολόπουλος στην πρώτη Πάνακτο κατάφεραν επίσης να σημειώσουν νίκες. Βέβαια οι δύο τελευταίοι στάθηκαν άτυχοι. Οι μεν ΕυθυμίουΜανωλόπουλος, νικητής τις δύο προηγούμενες χρονιές με το Ford Escort WRC έκανε ένα λάθος στην 1η ειδική του αγώνα με αποτέλεσμα να χάσει χρόνο και με την πίεση στο αυτοκίνητο για να καλύψει το χαμένο έδαφος είδε τον κινητήρα του α παραδίδει πνεύμα, οι δε Νικολόπουλος-Τσιάπας αντιμετώπισε στο δεύτερο πέρασμα από την Ψάθα μηχανικό πρόβλημα και εγκατέλειψε ην προσπάθειά του.
Στη δεύτερη θέση πίσω από τον Καϊτατζή ακολούθησε ο Στέφανος Καμιτσάκης με τον Σπύρο Μπαρδάκη δίπλα του στο Mitsubishi EVO IX. Ο Καμιτσάκης ήταν και φέτος στο Παλάδιο ταχύτατος και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί πιο κοντά στην πρώτη θέση, εξ αιτίας του κακού χρόνου που είχε στην πρώτη ειδική. Από εκεί και πέρα ήταν συνεχώς ανάμεσα στους κορυφαίους και μάλιστα η μονομαχία με τον Νικολόπουλο έμοιαζε πολύ ενδιαφέρουσα αλλά δυστυχώς δεν συνεχίστηκε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στην F2 και F3 όπου επικράτησαν οι Βασίλης Ζάχος – Βαγγέλης Ασπρομούγγος με το Citroen C2 R2 παίρνοντας και την τρίτη θέση της γενικής. Μέχρι το ξεκίνημα του δευτέρου λουπ ο Ζάχος είχε να αντιμετωπίσει τους Βαγγέλη και Σπύρο Ζάχο με το Renault Clio, ωστόσο ένα πρόβλημα στο ημιαξόνιο έστειλε εκτός αγώνα το πλήρωμα από τη Θεσσαλονίκη και έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο του Βασίλη Ζάχου.
Τον πέμπτο χρόνο σημείωσαν οι Βασίλης και Γιάννης Βελάνης με το εκπληκτικό Audi Quattro, οι οποίοι ωστόσο ήταν ουσιαστικά εκτός συναγωνισμού και στα Ιστορικά. Έτσι τέταρτοι στα επίσημα αποτελέσματα είναι οι Διονύσης Σπανός - Σωτήρης Γκότοβος με το Subaru Impreza που πήραν και την τρίτη θέση στην Ομάδα Ν. Χάρη σε αυτή μάλιστα ο Σπανός ανεβαίνει στη δεύτερη θέση της φετινής βαθμολογίας αλλά και στη δεύτερη θέση της Ομάδας Ν, ολοκληρώνοντας έτσι μια πολύ καλή χρονιά.
Πέμπτοι στη γενική ήταν οι Γιώργος Κυριακόπουλος – Δημήτρης Τριπιντής με Peugeot 106 που ολοκλήρωσαν και το φετινό Παλάδιο με επιτυχία όντες δεύτεροι στις F2/F3 και νικητές στην Α6. Χρήστος και Δημοσθένης Παραβάντης με Peugeot 106 ήταν μια θέση πιο πίσω στη γενική αλλά και στην F2/F3 και τους ακολούθησαν οι Σωτήρης Κυριαζής – Σπύρος Χατζηπαναγιώτου παίρνοντας εκτός από την 7η θέση γενικής την 4η στην Ομάδα Ν και την 1η στη Ν2.
Από εκεί και πίσω νικητές στην Ομάδα Ε ήταν οι Δημήτρης Πλακουτσής - Στέλιος Παναγιωτακόπουλος με Peugeot 205, καθώς και οι Γιώργος Κοπανάκης – Χρήστος Φαρμάκης με Opel Astra στην κλάση Α7. Στην Α5 νικητές ήταν οι Γιάννης Συλλάς – Ανδρέας Βίγκος με Peugeot 106. Στα Ιστορικά στο πρωτάθλημα των οποίων προσμετρούσε ο αγώνας νικητές ήταν οι Ανδρέας Καροτσιέρης – Παναγιώτης Κατάρας με Porsche 911 ακολουθούμενοι από τους Γιάννη Ταχτά – Κώστα Κατσικάρο με BMW 320 καθώς και τους Κωνσταντίνο Πίτσο – Στέλιο Καραπαπάζη με Toyota Celica. Το 32ο Ράλλυ Παλάδιο χαρακτηρίστηκε από το ατύχημα των Κωνσταντίνου Χαλιβελάκη – Λεωνίδα Μαχαίρα με το Peugeot 206 S1600 στην 3η ειδική, την Πάνακτο. Το πλήρωμα που στον αγώνα αυτόν και με την απουσία του Γιώργου Κοσμόπουλου πανηγύριζε ήδη τον τίτλο στην F2, είχε μια έξοδο. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που προκάλεσε τον ελαφρύ τραυματισμό οδηγού και συνοδηγού οι οποίοι μεταφέρθηκαν αμέσως (η ειδική μετετράπη σε απλή) στο νοσοκομείο. Επίσης εγκαταλείψεις είχαμε για τους Αντώνη Γιοβά με έξοδο και Γρηγόρη Νιώρα με μηχανικό πρόβλημα.
Μετά το τέλος του αγώνα έγιναν τεχνικοί έλεγχοι στον Καϊτατζή (1ο γενικής) τον Καμιτσάκη (2ο γενικής), τον Ζάχο (1ο της F2/F3), τον Κυριακόπουλο (1o της Α6), τον Κυριάζη (1ο της Ν2) και τον Καροτσιέρη (1ο στα Ιστορικά).




Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΑΦΙΣΑ 17ου ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 17ο RALLY SPRINT Λ.Α.Μ.Α. 2011
Αμφικλεια: 17 Νοεμβρη 2011

Σε εκτακτη συνεδριαση του Δ.Σ. της Λ.Α.Μ.Α. που πραγματοποιηθηκε υστερα από προσκληση του Προεδρου της λέσχης, αποφασιστηκε:
1. Αλλαζει η ονομασία του αγωνα από 17ο rally sprint Αμφίκλειας σε 17ο rally sprint Λ.Α.Μ.Α., προστιθετε η διευκρινηση ότι προκειται για την ειδικη διαδρομη ΤΙΘΟΡΕΑΣ-ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ και ωσαυτως αλλαζει τουτεστιν η φορα της ειδικης του αγωνα μετα από την επισκεψη στην ειδικη του Προεδρου της λεσχης μετα του Παρατηρητη της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, για λογους προσθετης ασφαλειας των αγωνιζομενων.
2. Αλλαζει η ωρα του τεχνικου ελεγχου το Σαββατο από 14.00 σε 14.30
με ληξη παρουσιας των αγωνιστικων την 17.00 μ.μ.
3. Αλλαζει η ωρα εκκινησης την Κυριακη του 1ου αγωνιστικου από 10.00 π.μ. σε 10.30 π.μ., του 2ου αγωνιστικου από 12.00 σε 12.30 μ.μ. καθως και η ωρα απονομης από 14.30 μ.μ. σε 16.00 μ.μ.
4. Λογω της αλλαγης της «φορας» του αγωνα από Τιθορεα σε Αμφικλεια δεν θα υπαρχουν επιβραδυνσεις στην ειδικη.
5. Ο αγωνας θα είναι 2ss δηλαδη θα «τρεξουν» τα πληρωματα την ειδικη 2 φορες.
6. Για τα πληρωματα τα οποια θα θελησουν να συμμετασχουν από την Βορεια Ελλαδα (Μακεδονια-Θρακη) με αποφαση του Δ.Σ. θα καταβληθει μονο το παραβολο συμμετοχης (60 ευρω) αφου το υπολοιπο ποσο των 140 ευρω παρεχεται σαν βοηθεια σ’ αυτά.
7. Αποφασιστηκε μια extra απονομη στα δηλωμενα αυτοκινητα Ν2 (υπο την προυποθεση της υπαρξης πανω από 5), ασχετα με την απονομη των 1401-1600 c.c.
8. Αποφασιστηκε απονομη στα συμμετεχοντα ιστορικα αυτοκινητα με την αμεριστη συμπαρασταση του Σ.Ι.Σ.Α.
9. Η ειδικη θα είναι πληρως επανδρωμενη από πτυχιουχους κριτες και φυλακες για να υπαρχει πληρη ασφαλεια για τα πληρωματα και αποφασεις και κρισεις μη αμφισβητουμενες.
10. Το Δ.Σ. αισθανεται την αναγκη να ευχαριστησει δημοσια την λεσχη της Λιβαδειας (Α.Λ.Φ.Α.Λ.) με την βοηθεια της οποιας θα προσπαθησει να υλοποιησει έναν ακομα αγωνα επιτυχημενο όπως οι 16 προηγουμενες διοργανωσεις της.
Από το γραφειο τύπου της λεσχης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ 17ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 17ο RALLY SPRINT Λ.Α.Μ.Α. 2011

Αμφικλεια: 17 Νοεμβρη 2011
Σε εκτακτη συνεδριαση του Δ.Σ. της Λ.Α.Μ.Α. που πραγματοποιηθηκε υστερα από προσκληση του Προεδρου της λέσχης, αποφασιστηκε:
1. Αλλαζει η ονομασία του αγωνα από 17ο rally sprint Αμφίκλειας σε 17ο rally sprint Λ.Α.Μ.Α., προστιθετε η διευκρινηση ότι προκειται για την ειδικη διαδρομη ΤΙΘΟΡΕΑΣ-ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ και ωσαυτως αλλαζει τουτεστιν η φορα της ειδικης του αγωνα μετα από την επισκεψη στην ειδικη του Προεδρου της λεσχης μετα του Παρατηρητη της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, για λογους προσθετης ασφαλειας των αγωνιζομενων.
2. Αλλαζει η ωρα του τεχνικου ελεγχου το Σαββατο από 14.00 σε 14.30
με ληξη παρουσιας των αγωνιστικων την 17.00 μ.μ.
3. Αλλαζει η ωρα εκκινησης την Κυριακη του 1ου αγωνιστικου από 10.00 π.μ. σε 10.30 π.μ., του 2ου αγωνιστικου από 12.00 σε 12.30 μ.μ. καθως και η ωρα απονομης από 14.30 μ.μ. σε 16.00 μ.μ.
4. Λογω της αλλαγης της «φορας» του αγωνα από Τιθορεα σε Αμφικλεια δεν θα υπαρχουν επιβραδυνσεις στην ειδικη.
5. Ο αγωνας θα είναι 2ss δηλαδη θα «τρεξουν» τα πληρωματα την ειδικη 2 φορες.
6. Για τα πληρωματα τα οποια θα θελησουν να συμμετασχουν από την Βορεια Ελλαδα (Μακεδονια-Θρακη) με αποφαση του Δ.Σ. θα καταβληθει μονο το παραβολοσυμμετοχης (60 ευρω) αφου το υπολοιπο ποσο των 140 ευρω παρεχεται σαν βοηθεια σ’ αυτά.
7. Αποφασιστηκε μια extra απονομη στα δηλωμενα αυτοκινητα Ν2 (υπο την προυποθεση της υπαρξης πανω από 5), ασχετα με την απονομη των 1401-1600 c.c.
8. Αποφασιστηκε απονομη στα συμμετεχοντα ιστορικα αυτοκινητα με την αμεριστη συμπαρασταση του Σ.Ι.Σ.Α.
9. Η ειδικη θα είναι πληρως επανδρωμενη από πτυχιουχους κριτες και φυλακες για να υπαρχει πληρη ασφαλεια για τα πληρωματα και αποφασεις και κρισεις μη αμφισβητουμενες.
10. Το Δ.Σ. αισθανεται την αναγκη να ευχαριστησει δημοσια την λεσχη της Λιβαδειας (Α.Λ.Φ.Α.Λ.) με την βοηθεια της οποιας θα προσπαθησει να υλοποιησει έναν ακομα αγωνα επιτυχημενο όπως οι 16 προηγουμενες διοργανωσεις της.
Από το γραφειο τύπου της λεσχης

30ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ 2011

Ο Νίκος Ζιώβας κατέκτησε μια ακόμα νίκη για φέτος κερδίζοντας το Rally Sprint Πεταλιδίου, στην Καλαμάτα. Ο οδηγός από τη Λαμία ξεκίνησε ήταν μόλις 3ος στο 1ο πέραμα αλλά στα δύο επόμενα έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες κερδίζοντας εύκολα τον αγώνα. Άφησε 18 δευτερόλεπτα πίσω του τον Κλουβάτο που κατέκτησε τη 2η θέση. Στην 3η θέση αλλά στην 1η της κατηγορίας Α, ο Στέλιος Λαινόπουλος από τον Πύργο. Την πρώτη τριάδα της κατηγορίας Ν συμπλήρωσε ο Μάκης Σουρλής που ήταν και 4ος γενικής. Ο Μποζιωνέλος τερμάτισε 5ος κερδίζοντας όμως την κατηγορία Ε. Ο Σταμάτης Παντιέρας ήταν ο νικητής της κλάσης Α5 τερματίζοντας στην 8η θέση της γενικής ανάμεσα στα 21 αυτοκίνητα που τερμάτισαν τον αγώνα από τα 30 που ξεκίνησαν.







ΑΝΑΒΑΣΗ ΠΛΑΤΑΝΙ (ΠΙΤΙΤΣΑ) 2011

Με πολύ καλές επιδόσεις και σήμερα ολοκληρώθηκε η ανάβαση Πλατάνι στη διαδρομή έως την
Πιτίτσα, που διοργάνωσε ο ΑΟΠ. Οι καιρικές συνθήκες παρέμειναν καλές, με λίγο εντονότερο κρύο από το πρωί της Κυριακής ωστόσο αυτό επηρέασε μάλλον προς καλύτερη λειτουργία των κινητήρων… Έτσι είδαμε αρκετά καλούς χρόνους όπως εξάλλου και στις δοκιμές και μονομαχίες δεδομένου πως ο αγώνας της Πιτίτσας ήταν ο τελευταίος για φέτος και εκεί φυσικά θα κρίνονταν τα πάντα σε επίπεδο τίτλων. Ο καλύτερος χρόνος της ημέρας ανήκε στον Παναγιώτη Καμπύλη με Audi A4 STW ο οποίος και στα δύο σκέλη κινήθηκε κάτω από το 1:50, ολοκληρώνοντας έτσι στην κορυφή της Formula Saloon. Στην Ομάδα Α ο Αντώνης Χατζηβασιλείου με Seat Cordoba WRC επικράτησε ακόμη πιο εύκολα και από το αναμενόμενο αφού ο Αργύρης Τσούλος με Mitsubishi EVO VIII εγκατέλειψε με σπασμένο ημιαξόνιο, ενώ στα δίλιτρα της κατηγορίας ο Ανδρεάς Ντόφης που είχε εξασφαλίσει τον τίτλο από τον προηγούμενο αγώνα πήρε μια ακόμη νίκη όπως και στην Α6. Στην Α5 επικράτησε ο Νίκος Κορδαλής με Peugeot 106 και στην Α7 ο Χρήστος Μάντεσης με Honda Civic Type-R. Στην Ομάδα Ν η νίκη πήγε στο Δημήτρη Κύρκο με Mitsubishi EVO IX, ενώ στα δίλιτρα νικητής ήταν ο Γιώργος Ζαχαριάδης με Peugeot 106 που σφραγίζει έτσι και τον αντίστοιχο τίτλο. Το ίδιο ισχύει για τον Ζαχαριάδη και στην κλάση του, τη Ν2 όπου είναι νικητής και κυπελλούχος, ενώ στην Ν1, στην άλλη μάχη των Peugeot 106, η νίκη πήγε στον Βασίλη Παπαχριστόπουλο με Peugeot 106. Στην Ομάδα Ε ο Παναγιώτης Ευθυμίου με BMW M3 πήρε τη γενική αλλά και την Ε12 όπου μάλιστα στέφεται και κυπελλούχος. Στην Ε11 νικητής ήταν ο Ανδρέας Μελιγκώνης με Opel Kadett GTE αλλά ο τίτλος πάει στον Θανάση Κουρνιάτη ο οποίος στην Πιτίτσα ήταν δεύτερος, ενώ στην Ε10 η νίκη πήγε στον Διονύση Καλούδη με Peugeot 205, για τον οποίο αυτός ήταν ο πρώτος του αγώνας. Στην Ε9 νικητής ήταν ο Γιάννης Σουλάνης με Suzuki Swift.Τέλος στα ιστορικά ο Κώστας Καπουρελάκος με Simca Rallye ήταν νικητής στα μικρά και ο Γιώργος Κατσαρός με Ford Escort MKII στα μεγάλα.
Έπειτα από αυτεπάγγελτο τεχνικό έλεγχο μετά τον αγώνα στο Honda Civic Type-R του Χρήστου Μάντεση βρέθηκε παρατυπία με το χταπόδι και ο αγωνιζόμενος τέθηκε εκτός κατάταξης. Ως εκ τούτου η νίκη στην κλάση Α7 πάει στο Στράτο Φωτεινέλη με Honda Civic Type-R. Παράλληλα ο Γιώργος Μαρίνος αποδέχτηκε ότι Peugeot 106 Rally με το οποίο συμμετέχει στην κλάση Α5 είναι παράνομο, έτσι οι αγωνοδίκες τον έθεσαν επίσης εκτός αγώνα, ενώ σε ελέγχους που έγιναν στους δύο τερματίσαντες της Α5, τον Νίκο Κορδαλή και τον Παναγιώτη Σπηλιωτόπουλο τα δύο Peugeot 106 βρέθηκαν απολύτως σύννομα με τους κανονισμούς.








Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

17ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (Λ.Α.Μ.Α.) 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011


17ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

(Λ.Α.Μ.Α.)

4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011

Απο την ΕΠΑ/ΕΘ.Ε.Α. αποφασιστηκε οπως το 17ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ  πραγματοποιηθει μετα απο σχετικο αιτημα της λέσχης την 4η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2011. Ο αγωνας προσμετρα στο Πανελληνιο Κύπελο ασφλατινων rally sprint και ηταν ο 3ος γύρος του θεσμου τον Μάιο που δεν πραγματοποιήθηκε. Το Δ.Σ. της λέσχης συνηλθε εκτακτα, και αποφασισε ο αγωνας να πραγματοποιηθει σε ασφαλτινη ειδικη διαδρομη κοντα στην Αμφίκλεια για να μην υπαρξουν πιθανα προβλήματα χιονοπτωσεων (λογω Δεκεμβριου) σε Παρνασσό και Γκιωνα. Πρόκειται για την ειδικη Ακροπολικη διαδρομη «Αμφίκλεια» των Rally Acropolis που τοτε ηταν μεν χωματινη, αλλα τωρα εχει ασφαλτοστρωθει με αριστο ταπητα, και ενωνει την πολη της Αμφίκλειας με το χωριό Ανω Τιθορέα, συνολικου μήκους 8,2 χιλιομέτρων. Η ειδικη εχει χρησιμοποιηθει και κατά το παρελθόν σαν χωμάτινη από την Λ.Α.Μ.Α. με αφετηρία από Ανω Τιθορέα προς Αμφίκλεια, (για θέματα ασφάλειας) σε χωμάτινα rally sprint. Με το δεδομένο όμως ότι σχεδόν ολοκληρη είναι «μπαριαρισμενη» προς τον κάμπο, θα γίνει ο αγώνας με αφετηρία την Αμφίκλεια και τερματισμο την Ανω Τιθορέα. Η ειδικη χρησιμοποιηθηκε πανομοιοτυπα και περισυ στο 16ο rally sprint Αμφίκλειας 2010.  Ολες οι πληροφορίες, χαρτες, roadbook, συμπληρωματικός κανονισμός, προσβάσεις θεατων, εξυπηρετήσεις ξενοδοχείων και οτιδήποτε αλλα σχετικα με τον αγωνα στην ιστοσελίδα της λέσχης:

καθως και στο facebook του αγωνα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 17ο RALLY SPRINT Λ.Α.Μ.Α. 2011

Αμφικλεια: 17 Νοεμβρη 2011
Σε εκτακτη συνεδριαση του Δ.Σ. της Λ.Α.Μ.Α. που πραγματοποιηθηκε υστερα από προσκληση του Προεδρου της λέσχης, αποφασιστηκε:
1. Αλλαζει η ονομασία του αγωνα από 17ο rally sprint Αμφίκλειας σε 17ο rally sprint Λ.Α.Μ.Α., προστιθετε η διευκρινηση ότι προκειται για την ειδικη διαδρομη ΤΙΘΟΡΕΑΣ-ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ και ωσαυτως αλλαζει τουτεστιν η φορα της ειδικης του αγωνα μετα από την επισκεψη στην ειδικη του Προεδρου της λεσχης μετα του Παρατηρητη της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, για λογους προσθετης ασφαλειας των αγωνιζομενων.
2. Αλλαζει η ωρα του τεχνικου ελεγχου το Σαββατο από 14.00 σε 14.30
με ληξη παρουσιας των αγωνιστικων την 17.00 μ.μ.
3. Αλλαζει η ωρα εκκινησης την Κυριακη του 1ου αγωνιστικου από 10.00 π.μ. σε 10.30 π.μ., του 2ου αγωνιστικου από 12.00 σε 12.30 μ.μ. καθως και η ωρα απονομης από 14.30 μ.μ. σε 16.00 μ.μ.
4. Λογω της αλλαγης της «φορας» του αγωνα από Τιθορεα σε Αμφικλεια δεν θα υπαρχουν επιβραδυνσεις στην ειδικη.
5. Ο αγωνας θα είναι 2ss δηλαδη θα «τρεξουν» τα πληρωματα την ειδικη 2 φορες.
6. Για τα πληρωματα τα οποια θα θελησουν να συμμετασχουν από την Βορεια Ελλαδα (Μακεδονια-Θρακη) με αποφαση του Δ.Σ. θα καταβληθει μονο το παραβολο συμμετοχης (60 ευρω) αφου το υπολοιπο ποσο των 140 ευρω παρεχεται σαν βοηθεια σ’ αυτά.
7. Αποφασιστηκε μια extra απονομη στα δηλωμενα αυτοκινητα Ν2 (υπο την προυποθεση της υπαρξης πανω από 5), ασχετα με την απονομη των 1401-1600 c.c.
8. Αποφασιστηκε απονομη στα συμμετεχοντα ιστορικα αυτοκινητα με την αμεριστη συμπαρασταση του Σ.Ι.Σ.Α.
9. Η ειδικη θα είναι πληρως επανδρωμενη από πτυχιουχους κριτες και φυλακες για να υπαρχει πληρη ασφαλεια για τα πληρωματα και αποφασεις και κρισεις μη αμφισβητουμενες.
10. Το Δ.Σ. αισθανεται την αναγκη να ευχαριστησει δημοσια την λεσχη της Λιβαδειας (Α.Λ.Φ.Α.Λ.) με την βοηθεια της οποιας θα προσπαθησει να υλοποιησει έναν ακομα αγωνα επιτυχημενο όπως οι 16 προηγουμενες διοργανωσεις της.
Από το γραφειο τύπου της λεσχης

Μεινετε συντονισμενοι για την καθ ολοκληρία ενημερωση σας και για οτιδήποτε συμπληρωματικο στο
6971890890
κ. Κωστα Καραπετσανο (Προεδρο Λ.A.Μ.Α.)

***************************

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ RALLY SPRINT ΤΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ (4-12-2011)

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΔΙΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ






*****************************************************
Δειτε ποιο κατω απο χαρτη αναλυτικο την πολη της Αμφικλειας και προσδιοριστειτε που βρισκεστε και τι επιθυμειτε να κανετε.......
ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ?

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΠΟΔΙΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟ

ROAD BOOK
TΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ





***********************************************************************************************
17ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ



(ME ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ)
ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Λ.Α.Μ.Α.
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Έναρξη Εγγραφών Συμμετοχής Σαββατο 5 Νοεμβρίου 2011
Λήξη Εγγραφών Συμμετοχής Δευτερα 28 Νοεμβριου 2011 & Ώρα 10.00 μ.μ.
Διανομή road book Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011
Διανομή Εντύπων & Αριθμών
Συμμετοχής στους αγωνιζόμενους Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 & Ώρα 14.30 – 17.00
στον Τεχνικό Έλεγχο του Αγώνα
Υποχρεωτική ενημέρωση αγωνιζομένων Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 & Ώρα 19.00
στο café «Μαρίνος» του Γιαννη Κουκουτσιδη
στην Πλατεια της Κατω Τιθορεας.
Διοικητικός έλεγχος, Έλεγχος εξακρίβωσης
αυτοκινήτων (ωράριο ανάλογα με αριθμούς
συμμετοχής) Σάββατο 3 Δεκεμβρίου & Ώρα 14.30 – 17.00
στην Κεντρικη πλατεια Κατω Τιθορεας (Hotel «Ζακας»)
Δημοσίευση πίνακα εκκινούντων Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 & Ώρα 20.00
στο χώρο της Γραμματείας του Αγώνα
Εκκίνηση 1ου σκέλους αγώνα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 10.30 π.μ.
στην αφετηρία του Αγώνα.
Εκκίνηση 2ου σκέλους 30΄ λεπτά μετά τη διέλευση του ουραγού
αυτοκινήτου από την τέλεση του 1ου σκέλους
Τελικός Τεχνικός Έλεγχος Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 αμέσως μετά τον
τερματισμό και του τελευταίου αυτοκινήτου
του Β’ σκέλους στο χώρο του PARC FERME
Δημοσίευση Αποτελεσμάτων Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 & ώρα 15.00 στο χώρο
της Γραμματείας του Αγώνα
Απονομή Επάθλων Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 & ώρα 16.00
στο café «Μαρίνος» του Γιαννη Κουκουτσιδη
στην Πλατεια της Κατω Τιθορεας
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η Γραμματεία του Αγώνα θα λειτουργεί μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 στην έδρα της λέσχης
(Λ.Α.Μ.Α.) Φιλίας 36 στην Αμφίκλεια, τηλ. 2234022666 και 6971 890890
Από ώρα 14.30 Σάββατο απόγευμα, μέχρι και ώρα 16.30 Κυριακή απόγευμα στο Ηotel «Ζακας» στην
Τιθορέα τηλ. 6971 890890
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ
Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011 στο café «Μαρίνος» του Γιαννη Κουκουτσιδη
στην Πλατεια της Κατω Τιθορεας
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011 στο café «Μαρίνος» του Γιαννη Κουκουτσιδη
στην Πλατεια της Κατω Τιθορεας
ΟΡΓΑΝΩΣΗ
ΑΡΘΡΟ 1 ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Ο αγώνας, θα διεξαχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Διεθνούς Αθλητικού Κώδικα (ΔΑΚ)
και των παραρτημάτων του, του Εθνικού Αθλητικού Κανονισμού (ΕΑΚ), της Προκήρυξης
Πρωταθλημάτων της ΕΘΕΠΑ / ΟΜΑΕ καθώς και των εγκυκλίων της, του Γενικού Κανονισμού Σπριντ
και του παρόντος Συμπληρωματικού Κανονισμού ( που αποτελεί συμπλήρωμα του Γενικού
Κανονισμού) και των παραρτημάτων του.
1.1 ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ
Ονομασία του αγώνα 17ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ Λ.Α.Μ.Α.
Οργανωτής ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
1.2 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Επίτιμος Πρόεδρος ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΤΟΥΡΟΣ ( Δήμαρχος)
Μέλη ΔΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΚΙΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Διεύθυνση Γραμματείας
του Αγώνα Φιλίας 36, ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
1.3 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Πρόεδρος Αγωνοδικών ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΕΤΣΟΣ
Αγωνοδίκες ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ
Παρατηρητής ΕΘ.Ε.Α. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΕΤΣOΣ
Αλυτάρχης ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ
Γραμματεία του Αγώνα ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΚΟΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ
Επικεφαλής Τεχνικός Έφορος ΚΟΥΓΙΑΣ ΗΛΙΑΣ
2.1 Τίτλοι της ΕΘ.Ε.ΠΑ./ ΟΜΑΕ για τους οποίους προσμετρά ο αγώνας
To 17ο ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ Λ.Α.Μ.Α. προσμετρα Κύπελλο οδηγών ΑΣΦΑΛΤΙΝΩΝσπρίντ Ηπειρ. Ελλαδας μεχρι 1400 c.c.
Κύπελλο οδηγών «» «» «» «»σπρίντ Ηπειρ. Ελλάδας πάνω από 1400 c.c. μ=
Κύπελλο οδηγών «» «» «» «» σπρίντ Ηπειρ. Ελλάδας πάνω από 2000 c.c.
Κύπελλο συνοδηγών « « « « « σπρίντ Ηπειρ. Ελλαδας μεχρι 1400 c.c.
Κύπελλο συνοδηγών « « « « « σπρίντ Ηπειρ. Ελλάδας πάνω από 1400 c.c. μέχρι 1600 c.c.
Κύπελλο συνοδηγών « « « « « σπρίντ Ηπειρ. Ελλαδας πάνω από 1600 c.c. μέχρι 2000 c.c.
Κύπελλο συνοδηγών « « « « « σπρίντ Ηπειρ. Ελλάδας πάνω από 2000 c.c.
ΑΡΘΡΟ 3 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
3.1 Μήκος διαδρομής του αγώνα 47.500 m. (ειδικη διαδρομη: 8,100 m.Χ 2 φορες)
3.2 Μήκος διαδρομής κάθε σκέλους Α’ ΣΚΕΛΟΣ: 39.400 m. (ειδ. διαδρομη 8,100 m.)
B’ ΣΚΕΛΟΣ: 8.100 m. (ειδ. διαδρομή 8.100 m.)
3.3 Τύπος οδοστρώματος των σκελών Ασφαλτος
ΑΡΘΡΟ 4 ΔΕΚΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
10.3 Γίνονται δεκτά αυτοκίνητα μικτου βάρους μέχρι 2.800 κιλά, των ομάδων NATIONAL, Ν, Α περιλαμβανομένων των WRC και E.
α. Τα αυτοκίνητα των ομάδων Ν και Α πρεπει να είναι σύμφωνα με το δελτίο αναγνώρισής τους.
β. Τα αυτοκίνητα των ομάδων Ε και NATIONAL πρέπει να είναι σύμφωνα με τους αντίστοιχους κανονισμούς της ΕΘΕΠΑ.
10.4 Όλα τα αυτοκίνητα διαγωνίζονται σε κοινή κατηγορία (NATIONAL-Ν-Α-Ε) αλλα χωρίζονται σε τέσσερεις κλάσεις κατηγορίας όπως παρακάτω:
Εως 1400 c.c.
Πάνω από 1401 εως 1600 c.c.
Πάνω από 1601 εως 2000 c.c.
Πάνω από 2000 c.c.
10.5 Kατα τα λοιπα ισχύουν οι τεχνικοι κανονισμοί και οι κανονισμοι ασφαλείας των αγώνων ράλλυ.
10.6 Για να μετρήσει κάθε κλάση κατηγορίας στον αγώνα πρέπει να εκκινήσουν τουλάχιστον τρία (3) αυτοκίνητα.
ΑΡΘΡΟ 5 ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΕΓΓΡΑΦΕΣ
Όποιος θέλει να λάβει μέρος στον αγώνα οφείλει να συμπληρώσει δήλωση συμμετοχής
και να την υποβάλλει στη Γραμματεία του Αγώνα: (Φιλίας 36, Αμφίκλεια,
τηλ.& fax 22340.22666)
Αυτή η δήλωση, μαζί με το παράβολο συμμετοχής, πρέπει να φτάσει στη Γραμματεια πριν την Δευτέρα 28 Νοεμβριου 2011 και ώρα 14.30 μ.μ
Τα στοιχεία που αφορούν τον συνοδηγό μπορούν να δηλωθούν μέχρι το τέλος του Διοικητικού Ελέγχου του Σαββάτου 3 Δεκεμβρίου 2011
Εάν η δήλωση αυτή έχει σταλεί με fax τότε η πρωτότυπη πρέπει να φτάσει στον οργανωτή το αργότερο μέχρι τον διοικητικό έλεγχο.
Η οργανωτικη επιτροπή εχει το δικαίωμα, με την σύμφωνη γνώμη της ΕΘ.Ε.Α., να αρνηθεί
την εγγραφή οποιουδήποτε διαγωνιζομένου, η οδηγού εξηγώντας τους λόγους αρνησής της.
Η απόρριψη πρέπει να γνωστοποιηθεί στον ενδιαφερόμενο το αργότερο 24 ωρες μετά το κλείσιμο των εγγραφών. Η οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να μην δεχθεί περισσότερες από 60 συμμετοχές.
ΑΡΘΡΟ 6 ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΗ
6.1 Τα παράβολα συμμετοχής καθορίζονται ως εξής:
Τα παράβολα συμμετοχής καθώς και η διαβάθμισή τους, ανάλογα με την ύπαρξη ή όχι
προαιρετικής διαφήμισης, καθορίζονται σύμφωνα με την ισχύουσα εγκύκλιο της ΕΘΕΠΑ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΜΑ € 200.-
ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΜΑ € 400.-
6.2 Η δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή μόνο αν συνοδεύεται από ολόκληρο το παράβολο
συμμετοχής.
6.3 Το παράβολο συμμετοχής επιστρέφεται εξ’ ολοκλήρου
6.3.1 Σε υποψήφιους που η συμμετοχή τους δεν έγινε δεκτή.
6.3.2 Σε περίπτωση που ματαιωθεί ο αγώνας
6.4 Στο παράβολο συμμετοχής περιλαμβάνεται και η ασφάλεια του διαγωνιζομένου για
αστική ευθύνη προς τρίτους.
Η ασφάλιση αυτή ισχύει σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, από τη στιγμή της εκκίνησής
του και παύει να ισχύει με τη λήξη της προθεσμίας υποβολής ένστασης ή διαφορετικά
από τη στιγμή εγκατάλειψης του αγώνα ή του αποκλ
Η ΕΛΠΑ, Η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ,
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ
ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. Η ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.
ΑΡΘΡΟ 7 ΑΓΩΝΑΣ
7.1 Σειρά εκκίνησης
Η σειρά εκκίνησης των αυτοκινήτων θα γίνει βάσει του κυβισμού τους από τα μικροτερα προς τα μεγαλύτερα.
Νο 1, Νο 2. Νο 3 ...................κοκ.
7.2 Έλεγχος εξακρίβωσης
Ο έλεγχος εξακρίβωσης των αυτοκινήτων θα γίνει στην Πλατεια Κατω Τιθορεας (Hotel «ΖΑΚΑΣ»)
3 Δεκεμβρίου 2011 και από ωρα 14.30 εως 17.00 μ.μ.
Η χρονομέτρηση γίνεται με ψηφιακά χρονόμετρα (φωτοκύταρα) σε ακέραια δευτερόλεπτα.
7.4 Εκκίνηση αγώνα
Η εκκίνηση του 1ου σκέλους θα δοθεί σε διαστήματα 2 λεπτων την 4 Δεκεμβρίου 2011 στην Δυτικη πλευρα του χωριου Τιθορεα και ωρα 10.33 π.μ.
Η εκκίνηση του 2ου σκέλους θα δοθεί στις 12.33 μ.μ
7.6 Τελικός έλεγχος
Ο τελικός έλεγχος του αγώνα θα γίνει στο PARC FERME.
ΑΡΘΡΟ 8 ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΕΣΕΙΣ
8.1 Παράβολο ένστασης: € 400
8.2 Παράβολο τεχνικών εργασιών, αν απαιτείται, θα ορισθεί από τους αγωνοδίκες σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΕΘΕΑ.
8.3 Παράβολο έφεσης: € 600
ΑΡΘΡΟ 9 ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
9.1 Το αποτέλεσμα για κάθε αγωνιζόμενο δίνεται από το άθροισμα των χρόνων των δύο
σκελων.Για να θεωρηθεί ότι τερμάτισε ένας αγωνιζόμενος είναι υποχρεωτικός ο
τερματισμός του και στα δυο σκέλη του αγωνα.
Στην περίπτωση που δύο ή περισσότεροι οδηγοί ισοβαθμίσουν στο τέλος του αγώνα
τότε η ισοβαθμία λύνεται υπέρ αυτού που στο πρώτο σκέλος έκανε καλύτερο χρόνο.
Εάν η ισοβαθμία δεν λυθεί τότε οι ισοβαθμούντες παίρνουν την ίδια θέση στην κατάτα-
ξη και ο επόμενος παίρνει τη μεθεπόμενη.
9.2 Μετά τον τερματισμό κάθε σκέλους θα εκδοθούν προσωρινά αποτελέσματα για κάθε
κλάση κατηγορίας.
9.3 Τα αποτελέσματα των τελικών κατατάξεων (μετά και το 2ο σκέλος), οριστικοποιούνται
½ ώρα μετά την ανακοίνωσή τους.
9.4 Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου 2011 στο χώρο της Γραμ-
ματείας του Αγώνα και ώρα 16.00 μ.μ..
ΑΡΘΡΟ 10 ΕΠΑΘΛΑ
Κατάλογος υποχρεωτικών επάθλων που απονέμονται εις διπλούν:
10.1 Στους νικητές της γενικής κατάταξης κάθε κλάσης κατηγορίας απονέμονται Κύπελλα
εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον 5 αυτοκίνητα.
10.2 Στους δεύτερους της γενικής κατάταξης κάθε κλάσης κατηγορίας απονέμονται Κύπελλα εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον 4 αυτοκίνητα.
10.3 Στους τρίτους της γενικής κατάταξης κάθε κλάσης κατηγορίας απονέμονται Κύπελλα
εφόσον εκκινήσουν τουλάχιστον 3 αυτοκίνητα.
10.4 Σε περίπτωση συμμετοχής αγωνιζόμενων που ανήκουν στην ομαδα, Ν2-ΕΝ2 θα απονεμηθουν κύπελλα , βάσει της ανακοινωσης της λεσχης για την εκ λογω ομαδα κατά εξαιρεση.
ΑΡΘΡΟ 11 ΑΠΟΝΟΜΗ
Η απονομή των Επάθλων θα γίνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2011 στο «café Μαρίνος» Πλατεια Κατω Τιθορεας, και ωρα 16.00 μ.μ.
Εάν οι νικητές των διαφόρων επάθλων δεν εμφανισθούν στην τελετή της απονομής θα χάσουν το δικαίωμα παραλαβής οποιουδήποτε βραβείου (χρηματικού ή κυπέλλου).
ΑΡΘΡΟ 12 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
Σε καμμία περίπτωση ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ να προσκρούσουν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ στα ΤΕΧΝΗΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ (υδρομπαριέρες) εφ οσον τοποθετηθούν για την μείωση υπερβολικής ταχύτητας. Σε περίπτωση διαπιστωμένης παράβασης η οποιαδήποτε ποινή θα αποφασιστει και θα επιβληθεί από τους αγωνοδίκες του αγώνα.
Η ΛΕΣΧΗ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!
*****************************************************************************
Πως θα φτάσετε

Με Ι.Χ. αυτοκινητο

Από Αθήνα...

Από το 110ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος του Κάστρου, στρίβουμε αριστερά με κατεύθυνση τη Λιβαδειά. Ο δρόμος είναι φαρδύς χωρίς πολλές στροφές και αφού περάσουμε τον Περιφερειακό του Ορχομενού, φθάνουμε στη διασταύρωση όπου αριστερά ο δρόμος πηγαίνει για Λιβαδειά και δεξιά για Λαμία τον οποίο και ακολουθούμε. Η επόμενη διασταύρωση είναι 28 χλμ πριν την Αμφίκλεια, όπου ο δρόμος ευθεία πηγαίνει για Αταλάντη αλλά εμείς στρίβουμε αριστερά για Τιθορεα - Αμφίκλεια. Η διαδρομή είναι 1 ώρα και 50 λεπτά.

Από Θεσσαλονίκη...

Η Αμφίκλεια απέχει από τη Λαμία 50 χλμ. Στο 20ο χλμ της Εθνικής Οδού από Λαμία προς Αθήνα στρίβετε δεξιά για 'Αμφισσα - Παρνασσό - Δελφούς (Διαστάυρωση Μπράλου). Μέσω Μπράλου και πριν τη Γραβιά φθάνεται στη διασταύρωση για Λιβαδειά. Στρίβετε αριστερά και μέσω Παλαιοχωρίου φθάνεται σε μια ακόμη διασταύρωση, όπου δεξιά ο δρόμος πηγαίνει για Πολύδροσο - Επτάλοφο και αριστερά για Αμφίκλεια. Η διαδρομή από Λαμία είναι 40 λεπτά.
 
Με Τρένο

Ο Δήμος Αμφίκλειας διαθέτει δύο από τους βασικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς του ΟΣΕ. Το Σταθμό της Αμφίκλειας και το Σταθμό του Μπράλου. Τα περισσότερα τρένα του ΟΣΕ κάνουν στάση στους σταθμούς αυτούς κάνοντας την προσέλευση με τρένο πολύ εύκολη και άνετη.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ SΙΤΕ


ΣΗΜΕIΩΣΗ ΓΙΑ ΜΜΕ - PHOTO - TV

Οσοι επαγγελματίες εκ των κ.κ. φωτογραφων, δημοσιογραφων, βιντεογραφων και λοιπων κατόχων των ειδικών καρτών ελευθέρας της ΕΠΑ/ΕΘ.Ε.Α. ενδιαφέρονται να 'καλύψουν' τον αγώνα, οφείλουν να εχουν πραγματοποιήσει ανάλογη

ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ με e. mail ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ
 ωστε να τους παρασχεθουν οι αναλογες διευκολυνσεις την ημέρα του αγωνα και ο αναλογος ενημερωτικός φάκελλος απο την γραμματεία με τα ειδικα ΤΑΜΠΕΛΙΔΙΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ» γιατι η ειδικη δεν πρόκειται να «ανοιξει» καθόλου στούς θεατές μεταξυ των 2 σκελων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ και για πουθενά, ουτε και προς την φορα του αγώνα. Το συγκεκριμμενο μέτρο θα ελεγχθει αυστηρότατα απο ειδικη ομαδα ασφαλείας της οργάνωσης και δεν θα παραβιαστει για κανεναν.
Το
official DVD ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
θα διατεθει απο τον μεγαλό χορηγό της λέσχης τις "ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ" αμεσα μετά τον αγώνα και θα περιλαμβάνει οπως ολες οι παραγωγές των "Ελληνικων Επιχειρήσεων Βίντεο" πλάνα απο το foul οκτακάμερο που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει η εταιρεία στον δικό της χορηγουμενο αγώνα δείχνοντας τις πληρεις δυνατότητες της με το νέο ψηφιακό εταιρικό της πρόσωπο. 24 σημεια λήψεις για καθε αγωνιστικό αυτοκίνητο θα δώσουν ολη την ομορφιά των 13ετών γενεθλίων τής λέσχης σε εναν αγώνα που για ακόμα μία φορά στηρίζει οικονομικά η πρώτη σε δύναμη, ισχυρότερη και καλλύτερη 27 χρόνια εταιρεία στην Ελλαδα που ασχολείται
leader official
με την βιντεοπαραγωγή αγωνων αυτοκινήτου!

ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ DVD ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 17ου rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ

***********************************
ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
17ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ
3 και 4 Δεκεμβρη 2011
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ  (ΟΜΑΔΑΣ – ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ)


ΟΔΗΓΟΣ................................................................................................
 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ..............................................................................


ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ.........................................................................................

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ............................................................................................


ΤΗΛ.- FAX - KINHTO..........................................................................


ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ..................................................................

  
ΑΡ. LICENCE.......................................................................................


ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ.......................................................................................


ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ..........................................................................


ή ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ..................................................................................

ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ.........................................................................................

ΤΗΛ. -  FAX - KINHTO.....................................................................


ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ................................................................


ΑΡ. LICENCE....................................................................................
 
 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...................................................................................


ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ / ΤΥΠΟΣ..........................................................


ΑΡ.ΔΕΛΤ.ΤΑΥΤ................................................................................


ΔΗΛΩΣΗ
Οι συμμετέχοντες Οδηγός και Συνοδηγός δηλώνουμε ότι έχουμε πλήρη γνώση του κανονισμού του αγώνα και τον αποδεχόμαστε ανεπιφύλακτα. Επίσης δηλώνουμε ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα θεωρήσουμε υπεύθυνους τα Στελέχη του αγώνα και την Οργανωτική Επιτροπή, την Λ.Α.Μ.Α. και την Ε.Λ.Π.Α. για οποιοδήποτε ατύχημα που πιθανόν να συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δηλώνουμε ότι το αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιηθεί στις αναγνωρίσεις είναι σύμφωνο με τα σχετικά περί αναγνωρίσεων άρθρα του κανονισμου.
ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΔΗΛΩΣΗ
Η οργανωτική επιτροπή του 17ου Rally Sprint Λ.Α.Μ.Α., η Λ.Α.Μ.Α., η ΕΛΠΑ καθώς και οι οδηγοί του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη έναντι τρίτων για τυχόν ατύχημα που μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η αστική ευθύνη βαρύνει απόλυτα την ασφαλιστική εταιρεία με την οποία έχει συναφθεί συμβόλαιο κάλυψης από αυτές τις δραστηριότητες.

Ο Οδηγός                                      Ο Συνοδηγός





Για να γίνει δεκτή η συμμετοχή σας πρέπει να καταθέσετε το ποσό του παράβολου συμμετοχής μέχρι τη μέρα που λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής στο λογ/σμό της
ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 19967794

Δηλώστε το όνομά σας ως καταθέτη, διαφορετικά στείλτε την απόδειξη κατάθεσης με fax στη λέσχη.
22610 28048

Συμμετοχή ιδιώτη

με πραιρετικη διαφήμιση 200€

και χωρίς 400€

Συμμετοχή νομικού προσώπου

με προαιρετικη διαφήμιση 350€

και χωρίς 700€

(ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ο οδηγός δεν έχει πλήρη κυριότητα του αυτοκινήτου, απαιτείται υπεύθυνη δήλωση από τον ιδιοκτήτη ή συνιδιοκτήτη για την παραχώρησή του, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής).
ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ COPY-PASTE ΣΕ WORD KAI AΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ e.mai.:
στο:   karapetsanosj@hol.gr
**************************************************
Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΒΙΝΤΕΟ" Κ.ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ Λ.Α.Μ.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΩΣΑΥΤΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ - ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΑΦΙΣΑΣ Η ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ, ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ, ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΝΕΝΑΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΑΦΙΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟΥ
**************************************************
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Λ.Α.Μ.Α. ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!!
Το Φθινόπωρο του 1998 ιδρύεται η Λ.Α.Μ.Α.

από μία ομάδα 50 ατόμων με επικεφαλής το σημερινό πρόεδρό της. Σήμερα απαριθμεί 200 ενεργά και ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, και εχει διοργανώσει το 2000 το
1ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
με 28 αγωνιστικά πληρώματα (ρεκόρ για την εποχή συμμετοχών αναφορικά με συμμετοχές που μέχρι τοτε υπήρχαν σε αλλες λέσχες που διοργάνωναν σπρίντ).
Το 2001 το
2ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
με δηλωμένες 40 συμμετοχές και το 2002 το
3ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
μέ 49 συμμετοχές μεταξύ των οποίων και μία Ιταλική
Η λέσχη εχει φέρει πλέον πλείστες καινοτομίες στις διοργανώσεις της, και αποτέλεσμα ειναι ο πραγματικός απίθανος αριθμός συμμετεχόντων πληρωμάτων, τα οποία ομως γνωρίζουν προβολή και απολαυές πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα. Τελευταία καινοτομία του 3ου ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ το 8ήμερο ταξίδι στην Τυνησία με ολα τα εξοδα πληρωμένα, σε deluxe 5 αστέρων ξενοδοχείο με πληρη διατροφή, που κέρδισε το συμμετέχων πλήρωμα των Λάμπουρα-Φωτομάρα, και το 2o 8ήμερο ξανα στην Τυνησία που κέρδισε η κα Γκούτη, οταν για πρωτη φορα στα χρονικά λέσχη ΤΙΜΗΣΕ 42 ΕΝΕΡΓΑ αγωνιστικά μέλη της με κύπελλα, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 2003! Το
4ο YACCO RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
πραγματοποιήθηκε σε πρωτογνωρες αγωνιστικές συνθηκες για τα ελληνικα δρώμενα και στεφθηκε απο απολυτη διοργανωτικη επιτυχία παρα τις αντίξοες καιρικες συνθηκες. Η Λ.Α.Μ.Α. μετα απο τρείς ακυρώσεις αγώνων απο αλλες λέσχες πραγματοποίησε την οργάνωση του 4ου YACCO ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ σε εναλλακτική ειδική διαδρομή που ειχε προνοήσει να υπάρχει αντι της ασφάλτινης αναβασης-κατάβασης του Παρνασσου, που λόγω του 1,1)2 μέτρου χιονιού ηταν αδύνατον να χρησιμοποιηθεί. Ετσι στην τέλεια ασφάλτινη ειδική που ενώνει την Αμφίκλεια και το Δημοτικό της διαμέρισμα Ξυλικοί, 29 πληρώματα μεταξύ των οποίων για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ και Ιστορικά αυτοκίνητα που τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους την λέσχη, πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος γύρος των ασφάλτινων ραλλυ σπριντ Νοτίου Ηπειρωτικής Ελλάδας και φυσικά του προκυρηχθέντος κυπέλλου τους. Ο πρωτος αγώνας του θεσμού ειχε αναβληθει δύο φορές και τελικά πραγματοποιήθηκε αρχές Οκτωβρίου. Η επιτυχία ηταν μεγαλη για την λέσχη γιατι το βραδυ χιόνιζε, αλλα η αντίδραση των οργανωτών ηταν τέτοια που τα πληρώματα χαρηκαν αγώνα επιπέδου βόρειας ευρωπαικης χώρας. Στο κατάμεστο απο κόσμο cafe ΜΥΘΟΣ εκτός της απονομής ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ηταν τυχερό, για το 3ο κατα σειρά κληρωμένο απο την Λ.Α.Μ.Α. ταξιδι για την Τυνησία. Το
5ο RALLY SPRINT Λ.Α.Μ.Α.
με την ουσιαστική συμπαράσταση 2 πλέον δήμων, αυτών της Αμφίκλειας και της Τιθορέας, πέρασε στην ιστορία στίς 6 και 7 Δεκεμβρίου 2003. Νικητες οι Παπαηλίας-Γαρυφάλλης με SUBARU IMPREZA, και πολυ καλο αριθμό συμμετοχων (42), εκκινούντων των 38 και τερματισάντων των 36. Η λέσχη τίμησε στα event τον Τσολακιδη (πρωταθλητης Ελλαδος 2003) και τον Στρατη Χατζηπαναγιώτη για την προσφορα του στον χωρο, με βαρυτιμα κύπελλα. Το 'κλασσικό' 4o πλέον ταξιδι στην Τυνησία κέρδισαν οι Μαυραγάνης-Μαραγούσιας. Το
6ο RALLY SPRINT Λ.Α.Μ.Α.
διοργανωθηκε απο την λέσχη στις 3 και 4 Απριλίου 2004 και προσμετρουσε επίσημα στο κύπελλο χωμάτινων ραλλυ σπριντ Νοτίου και Ηπειρωτικής Ελλαδας. Ο αγώνας ηταν στην γνωστη διαδρομή του Δεκεμβρίου 2003, και υπο την αιγίδα των δύο, ξανα Δήμων, Αμφίκλειας και Τιθορέας, ενω υποστηριχτηκε απο την γνωστη ομάδα χορηγων μεγάλων και μικρων, και στα συμμετεχοντα πληρώματα κληρωθηκε για πολλοστη (5η) φορα ενα ταξίδι στην εξωτική Τυνησία. Στίς 16 και 17 Οκτωβρίου 2004 περασε με απολυτη διοργανωτικη επιτυχία στην ιστορία το
7ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
ασφαλτινου χαρακτηρα, που διοργανώθηκε στην πανεμορφη ανηφορικη διαδρομή προς το Xιονοδρομικό Κεντρο του Παρνασσου αλλα και σε κομματι κατάβασης προς την Aνω Πολύδροσο. Τα οσα γραφτηκαν στον ειδικό τύπο αλλα και τα οσα εμειναν σαν εντυπωσεις σε συμμετεχοντες και θεατες ειναι τα καλλύτερα ευσημα της λέσχης γι αυτήν την οργάνωση!! To
8o RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
ασφάλτινου χαρακτηρα στην κλασσικη διαδρομή του Παρνασσου πέρασε στην ιστορία για τον εκπληκτικό αριθμό συμμετοχών. 73 πληρώματα εδωσαν το αγωνιστικό παρών για πρώτη φορά σε αγώνα ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ οποιασδήποτε πανελλήνιας λέσχης. Ενας αριθμός που δεν μπορει ευκολα να επαναληφθεί απο αλλη λέσχη εκτός και αν ισοπεδωθεί το 2006 στήν 10η ασφάλτινη εκδήλωση της λέσχης, που πλέον ειναι παράδειγμα πρός μίμηση!! Εν τω μεταξύ το
9ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο συγκέντρωσε 54 πληρώματα με παρουσες 17 'φτερουγες' και φυσικα οπως αναμενότανε με ΟΛΗ την ελληνικη ΕΛΙΤ των οδηγων και συνοδηγών να δίνει το αγωνιστικό παρων στην Αμφίκλεια και στην κορυφαία διοργάνωση των ραλλυ σπριντ στην Ελλάδα.
 Εξεχουσα παρουσία αυτην των Βωβου-Ελ-Εμ που 'εκαναν' παγκόσμια 'πρωτη' με τό EVO 9 κερδίζοντας και τον αγωνα παροντων Κυρκαίων και λοιπων πρωταθλητων.Στα event την παραμονή του αγώνα τιμήθηκαν με βαρύτιμα κύπελλα οι πολυπρωταθλητές ΑΡΗΣ ΒΩΒΟΣ και ΛΩΡΗΣ ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ καθώς και οι προετοιμαστές αγωνιστικών αυτοκινήτων και οχι μόνον, ιδιοκτήτες του CAR CENTER, Γιωργος και Νίκος Καρανικόλας.
Με νικητές τους ΚΑΙΤΑΤΖΗ-ΚΙΣΣΑΝΔΡΑΚΗ και με απόλυτη διοργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε στον Παρνασσό το
10ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
κάτω απο άριστες καιρικές συνθηκες και λίγο πρίν 'θυμώσει' ο Παρνασσός για το τέλος της γιορτής, και αρχίσει να 'κλαίει' ρίχνοντας την βροχή που ευτυχως δεν 'έπεσε' νωρίτερα ωστε να δημιουργησει προβλήματα και να αλλοιώσει αποτελέσματα. Ετσι οι πάμπολλοι θεατές (στο σημειο κλειδί της αλλαγης πορείας η 'ουρα' των αυτοκινήτων ηταν κάποια χιλιόμετρα) απόλαυσαν τις επι μέρους μάχες στίς κλάσεις μια που στην μεγαλη κατηγορία η δυνατότερη μάχη δεν εγινε ποτε, αφου η πρόωρη εγκατάλειψη Ευθυμίου αφησε χωρίς αγχος τον Καιτατζή να κάνει 2 γρήγορες βόλτες και να επιβληθει γενικα και ειδικα, σε ατυπη γενική αλλα και στα 2000+.Πίσω του ο Αλμπαντάκης με διαφορα 12΄΄,1 'υπεγραφε' στην πανεμορφη διαδρομή ξεσηκώνοντας τον κόσμο ο οποίος δεν εχανε την ευκαιρία να ειναι συνεχώς με φούλ αδρεναλίνη λογω και των επομένων στην καταταξη Σταμέλου, Τροβα και Σταφυλά. Αξιος μνείας ο 'SIMETRA' κατα κόσμο Γιαννης Κωνσταντακάτος που ηρθε απο την Σκωτία να τρεξει στον αγώνα για να εκπληρώσει μια υποσχεση στον εαυτό του αλλα και στην λέσχη της οποίας αποτελει ιδρυτικό μέλος. Στην κατηγορία απο 1601-2000 το τρόπαιο ηταν υπόθεση του Παπαδιωτη, ο οποίος αφησε πίσω του τον Τζικόπουλο 67΄΄ αλλα και τον τρίτο 'της παρέας' Σταυρο Καμμά. Στα 1401-1600 στην αναμενόμενη μάχη των τριών επικράτησε ο Χρηστος Παπαχριστόπουλος, με δεύτερο τον Γιάννη Χιονίδη και τρίτο τον Σταυρο Καββαδία. Τέλος στην κατηγορία μέχρι τα 1400 το 'αδερφικό δίδυμο' των Ζάχων μοιράστηε τις 2 πρωτες θέσεις, σχηματίζοντας κομπλέ παζλ τριάδας μαζι μέ τον Θανάση Μπατρη.Στην πολυπληθέστερη κατηγορία του αγώνα και στα συμμετεχοντα 206 του προκυρηχθέντος cup της Λαιον για το 2006 (του οποίου πρωτος αγωνας ηταν το συγκεκριμμένο, και μονο για ολη την χρονιά ραλλυ σπρίντ),ο Καραδημήτρης 'επεβλήθει' των υπολοίπων συμμετεχόντων,οπως και στα FΙΑΤ της Α0 επεβλήθη ολων των συμμετεχόντων με τα Ιταλικά τερατάκια στον αγώνα, ο Γιάννης Χεκιμιάν. Απο τα 66 δηλωμένα πληρώματα τερμάτισαν 53 πληρώματα τα οποία ολοκλήρωσαν την 'γιορτή' της Λ.Α.Μ.Α. στίς 5 το απόγευμα οπου παρ ολη την καταρρακτωδη βροχή που επεφτε εγινε μια πανεμορφη γιορτή απονομής στο cafe ΜΥΘΟΣ οπου κατενθουσιασμένοι ολοι ανανεωσαν το ραντεβού τους για το 11ο RALLY sprint ΤΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ που θα εχει χωμάτινη χροια.
Με τους Σωτήρη Χατζητσοπάνη και Νίκο Χατζητσοπάνη που εδωσαν ενα αγωνιστικό σώου, ολοκληρώθηκε το
11ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
Οι προαναφερόμενοι κέρδισαν τον αγώνα οπου ο αειθαλής βετεράνος οδηγός οδηγώντας άνετα το 8ης γενιάς Μίτσου απέσπασε χειροκροτήματα και εντυπώσεις σε μια παράσταση «για έναν»! Πίσω τους οι Λάκης Αρβανίτης και ΔημήτρηςΠαππάς, παρ ότι η ημέρα τους δεν είχε ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο (ερχόμενοι από την Μακρακώμη «έσπασαν» το σασμάν του Mazda και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν, να το αλλάξουν σε χρόνο dt και να προφτάσουν και τον αγώνα), επιβλήθηκαν του Σάκη Γαζετά και Θάνου Παπαγεωργίου που αντιμετώπιζαν προβλήματα σύγκλισης στο 7ης γενιάς Μίτσου, τα οποία έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα ποιο έντονα και τους περιόρισαν στην τρίτη θέση της κατηγορίας πάνω από 2000 c.c. Στην κατηγορία από 1600 έως 2000 c.c. το βάθρο ήταν υπόθεση των τριών Λαμιωτών και των αντίστοιχων θεαματικότατων Escort RS των δύο λίτρων. Ετσι οι ΓιώργοςΜόσχος-Παναγιώτης Πρέζας,Κώστας Αντωνίου-Ανδρέας Γρηγορόπουλος και Γιώργος Δήμος-Ανδρέας Αντωνίου μοιράστηκαν τις τρεις πρώτες αμοιβόμενες με κύπελλα θέσεις επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την θεωρεία των Escort στα χωμάτινα rally sprint και όχι μόνον. Οι Δημήτρης Χαιδάς-Παναγιώτης Τομάζος, Ζήσης Παπαθανασίου-Βάιος Κατσίμπας και Σιδέρης Γιάννης-Κώστας Παπαδόπουλος ήταν οι τρεις της κατηγορίας από 1400 εως 1600 που γεύτηκαν τα χειροκροτήματα του κόσμου και όχι μόνον μια που μοιράστηκαν και την 1η, 2η και 3η θέση της κατηγορίας. Τέλος στην μικρή κατηγορία μέχρι τα 1400 c.c. ολη η υπόθεση ηταν το ξεκαθάρισμα λογαριασμων και χρόνων μεταξύ των τριων συμμετεχόντων Yaris. Οι Μπάμπης Γαζετάς-Βενιζέλου Σοφία ήταν ταχύτεροι κατά 2 δευτερόλεπτα στα 16,8 συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα από τους Γιάννη Αναγνωστάκο και Νίκο Μουζάκη, και οι δύο μαζί σαφέστατα εκμεταλλεύτηκαν και την άτυχη στιγμή των τρίτων Τσάκαλου Δημήτρη και Βασίλη Σιακώνη, δημιουργώντας ένα απίθανο οπτικό οδηγικό θέαμα και παρ ολίγο να επιβεβαιώσουν και την θεωρεία κάποιων που τους «ήθελαν» και νικητές γενικής μια που η απόσταση τους στο τέλος του αγώνα από το δίδυμο Χατζητσοπάνη ήταν μόλις κάποια 4 δευτερόλεπτα. Συμπερασματικά οι παμπολλοι θεατές του αγώνα, οι παρευρισκόμενοι «κυνηγοί», οι βαμβακοπαραγωγοί, οι συλλέγοντες τις ελιές λόγω εποχής, και οι λοιποί που εργάζονταν στον κάμπο απόλαυσαν ότι καλύτερο σε μια τελειόταη ειδική που ο καιρός βοήθησε ιδιαίτερα να είναι και περισσότερο ευχάριστη σαν στεγνή,αλλα και κορυφαία ασφαλής, ελεγχόμενη πλήρως κατά τα συνήθη στανταρ της λέσχης, αυτή την φορά και από αέρος μια που καθ ολη την διάρκεια του αγώνα 2 «παρα πεντε» με μοτεράκια και τους αντίστοιχους αλεξιπτωτιστές πετούσαν συνεχώς πανω από τα αγωνιστικά παρακολουθώντας τα συνέχεια,από την αφετηρία μέχρι τον τερματισμό τους.Στις τρείς το μεσημέρι οι κυπελλούχοι που προέκυψαν συνευρέθησαν με ολους τους υπόλοιπους στους οποίους η λέσχη εδωσε αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχης και εκλεισαν το 11ο RALLY sprint της Αμφίκλειας σε γνωστό café της πόλης οπου πραγματοποιήθηκε η απονομή των επάθλων παρουσία των θεσμικων εκπροσώπων, των χορηγων της οργάνωσης αλλα και παρα πολύ κόσμου.
Ακολούθως πραγματοποιήθηκε στην Αμφίκλεια το ομώνυμο
12ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
με τους Ξενοφώντα Νικολόπουλο – Αλέξανδρο Τσιάπα να πετυχαίνουν τον καλύτερο χρόνο.

Η Λ.Α.Μ.Α. διοργάνωσε το rally sprint, με 77 συμμετοχες, στην ασφάλτινη διαδρομή που περιελάμβανε ανάβαση του Παρνασσού από την πλευρά της Αμφίκλειας και κατάβαση του από την πλευρά του Πολύδροσου, με συνολικό μήκος 14,1 χιλιόμετρα. Ταχύτεροι, στη διαδρομή που πραγματοποιήθηκε δυο φορές, ήταν οι Ξενοφών Νικολόπουλος – Αλέξανδρος Τσιάπας, με Mitsubishi Lancer EVO VI.
13ο RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ.
Η Λ.Α.Μ.Α. που συγκέντρωσε όπως παντα μεγαλο αριθμό συμμετοχων (63 συνολικα) ειχε «στησει» ακόμα μια φιέστα προς τερψη των συμμετεχόντων πληρωμάτων αλλα και του φίλαθλου κόσμου.Ετσι λοιπόν η θετικη προδιαθεση ολων ειχε βαλει τα θεμελια για μια ακομα επιτυχημένη διοργάνωση. Όμως……Το πρωτο σκέλος εξελιχθηκε χωρίς απροοπτα και παρ ολη την «αμεση» εγκαταλειψη του «Αλκη», το προβλημα με λάστιχο του Γαζετα, το προβλημα του Μαρνέρη τίποτα απ όλα αυτά δεν μειωσαν τους πυροβολισμους Βαζάκα-Σουρλη και Κύρκου που ειχαν αποφασίσει να λυσουν τις διαφορες τους «επι χώματος». Η μη παρουσία τελικά Σωτήρχου από το προβλημα των δοκιμαστικων στην ειδικη Παλαιοχώρι την παραμονή ελάφρυνε την πίεση αλλα η μαχη των Σουρλή-Βαζάκα για το ποιος θα εφευγε στην κορυφη της βαθμολογιας από την Αμφίκλεια ηταν εκδηλη.Ομοιως και στην επόμενη κατηγορία οι μαχη Καραντανα και του επικεφαλης Χατζηγακη θα εκρινε πολλα για την συνέχεια. Στους τρεις που τελικα ηταν δύο (Μαχαιρας-Ζάχος και Μίχος) το θεμα θα παιζόταν μεταξύ του πρωτου και τρίτου αναφερόμενου μια που ο Ζαχος δεν εμφανιστηκε στον τεχνικο ελεγχο και εν επεκτασει στον αγωνα. Ο νικητης της Λαμίας (Μίχος) ειχε και έναν ακομα λογο μια που ο μηχανικος του (παρ΄ολο το απροοπτο που του συνεβη) του εδωσε την «ευχη» να φερει την νικη οπωσδήποτε από τον Μαχαίρα που επρεπε να υπερασπιστει την δικδικουμενη κορυφή για το 2007. Οσο για την μικρη κατηγορία μπορει μεν οι Τσακαλοι να ηταν σε μονη παρουσια εδώ, αλλα Χεκιμιαν και λοιποι ηταν ετοιμοι για τα παντα. Ετσι μπηκαμε στην πραγματοποιηση του δευτερου σκέλους με τον κόσμο να αδημονει να δει πως θα εξελιχθει η μαχη στα «δευτερα» 13,5 χιλιόμετρα που ειχαν οι μνηστηρες «παιξει» στο πρωτο σκέλος στηθος με στηθος.Αλλα δεν συνηγορουσε η τυχη που είναι αναγκαια βεβαια συν τα αλλα σ’ αυτό το σκέλος υπέρ κανενός. Απλα ο Χατζηγακης από βλαβη στο κιβώτιο «εμεινε» σε ανηφορικό κομματι της ειδικης, το αυτοκινητο αρπαξε φωτια, και αυτή εν επεκτασει από αερα που εκεινη την στιγμη φυσουσε και ευνοουσε απλωθηκε σε παρακειμενο αγροτοτεμάχιο με τασεις να απλωθει επικίνδυνα προς το Καλλίδρομο. Η αντιδραση κατά πρωτον των δυο ακολουθουντων πληρωματων (Αυγερη-Ανδριτσακη) και (Μόσχου-Πρεζα) ηταν να σταματησουν να βοηθησουν, επισπευδόντων και των παρακειμενων κριτων με πυροσβεστηρες που ηταν εξοπλισμενοι. ΑΜΕΣΑ διεκόπει ο αγώνας χωρίς περιστροφες.... Ραντεβου στις επομενες διοργανωσεις της Λ.Α.Μ.Α. το 2008 πλέον, αν και το 13ο rally sprint ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ θα μεινει βαθια χαραγμενο στην μνημη μας σαν παρ΄ολιγον θριλερ…….!
14o RALLY SPRINT ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
 
Στην φωτογραφια οι νικητες του αγωνα στα χορηγικα χρωματα των
"ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΒΙΝΤΕΟ" Κ. ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ
Το "15ο Rally Sprint ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΛΛΗΣ"
ηταν αγώνας που προσμετρούσε στο Πανελλήνιο Κύπελλο χωμάτινων Sprint και διοργάνωσε η Λ.Α.Μ.Α., το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου 2009 στην περιοχή της Αμφίκλειας. Στον αγώνα είχαν δηλώσει συμμετοχή 54 πληρώματα, εκκίνησαν 37 (μεγα λάθος οι επαρχιακες λέσχες να δέχονται συμμετοχές χωρίς το παράβολο και να παθαινουν οτι η Λ.Α.Μ.Α. το 2009), και τερμάτισαν 28.Οι Αλυγιζάκης-Χατζηδακης κέρδισαν στην κατηγορία εως 1400cc. με MG. Στα 1600άρια επικράτησαν οι Αδαμόπουλος Πολυχρόνης – Αδαμόπουλος Αντώνης με Toyota Corolla AE111, στα δίλιτρα οι Αντωνίου Κωνσταντίνος – Αγγελής Ηλίας με Ford Escort RS2000 και στη μεγάλη κατηγορία οι Παπαδημητρίου Γιάννης – Γκίνης Νάσος με Mitsubishi Lancer Evo IX, που ήταν και οι ταχύτεροι όλου του αγώνα.
16o Ράλλυ Σπριντ Αμφίκλειας:
Ταχύτεροι οι Γ.Καϊτατζής-Καμμένος

Ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό κομμάτι του ασφάλτινου αγώνα, που πραγματοποιήθηκε στη διαδρομή που ενώνει την Αμφίκλεια με την Άνω Τιθορέα και έχει μήκος 8,2 χιλιόμετρα. Τον ταχύτερο χρόνο σημείωσαν οι Γιώργος Καϊτατζής-Γιώργος Καμμένος (8:24.05) με το Ford Escort WRC του πολύπειρου οδηγού. Παράλληλα, ήταν οι ταχύτεροι και στην κλάση άνω των 2000 κ.εκ. Όσον αφορά στις υπόλοιπες κλάσεις, οι Γιώργος Μεταξάς-Αβραάμ Κυριακού (9:01.99) πέτυχαν τον καλύτερο χρόνο στην κλάση 1601-2000 κ.εκ., ενώ σε αυτή των 1401-1600 κ.εκ. επικράτησαν οι Δημήτρης Παπαναστασίου-Κώστας Χειράκης (8:59.09) με Citroen Saxo. Τέλος, στα αυτοκίνητα μέχρι 1400 κ.εκ., οι Μίλτος Πλατώνης-Αχιλλέας Τράνταλης (9:28.98) πρώτευσαν, μοιραζόμενοι ένα Toyota Yaris.


Μπορεί το άστατο του καιρού να είχε δημιουργήσει πονοκέφαλο σε πληρώματα και διοργανωτές, αναφορικά με την τέλεση αλλά και τις αγωνιστικές επιλογές, όμως αυτό δε συνεχίστηκε σήμερα. Ο καιρός έκανε το χατίρι στους 32 αγωνιζόμενους και τους θεατές που βρέθηκαν στην ασφάλτινη διαδρομή του 16ου Ράλλυ Σπριντ Αμφίκλειας. Ο αγώνας, που διοργανώθηκε όπως πάντα από τη Λ.Α.Μ.Α., είχε ως πεδίο βολής τη διαδρομή από την Αμφίκλεια προς το χωριό Άνω Τιθορέα, που παλιά είχε χρησιμοποιηθεί και ως χωμάτινη στο πλαίσιο του Ράλλυ Ακρόπολις. Το μήκος της ήταν 8,2 χιλιόμετρα και άπαντες –αγωνιζόμενοι και μηέδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.




Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, κάθε πλήρωμα είχε το δικαίωμα να κάνει 3 περάσματα από την ειδική διαδρομή, τη στιγμή που στον τελικό χρόνο αθροίζονταν τα δύο καλύτερα από αυτά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, ότι το πρώτο πέρασμα ήταν επιφυλακτικό για όλα τα πληρώματα, κάτι που αποτυπώνεται στους χρόνους, ενώ στη συνέχεια άπαντες βελτίωσαν και σε πολλές περιπτώσεις αισθητά, τις επιδόσεις τους. Οι Γιώργος Καϊτατζής-Γιώργος Καμμένος πέτυχαν τον απόλυτο χρόνο της ημέρας, με το Ford Escort WRC του πολύπειρου, σπεσιαλίστα στην άσφαλτο, οδηγού. Αυτό μάλιστα, επιτεύχθηκε επί αξιόλογων αντιπάλων, όπως οι Πρωταθλητές Ράλλυ 2002 Μάκης Θεργιάκης-Ανδρέας Βλαχογένης, που μοιράστηκαν ένα Mitsubishi Lancer ένατης γενιάς της νορμάλ κατηγορίας. Τον τρίτο χρόνο της ημέρας, σημείωσαν οι Βασίλης και Γιάννης Βελάνης, που μοιράστηκαν για πρώτη φορά ένα Audi Quattro, με σημαντική μάλιστα ιστορία, βαμμένο και στα χρώματα της εργοστασιακής ομάδας της δεκαετίας του 1980. Τα τρία αυτά πληρώματα, αγωνίστηκαν στο πλαίσιο της «μεγάλης» κλάσης του σπριντ, δηλαδή αυτής για αυτοκίνητα άνω των 2000 κ.εκ.
 
Όσον αφορά στην κλάση 1601-2000 κ.εκ., ο ταχύτερος χρόνος σημειώθηκε από τους Γιώργο Μεταξά-Αβραάμ Κυριακού, που μοιράστηκαν ένα Nissan Sunny GTI. Τους ακολούθησαν οι Αποστόλης Τσιλίκας-Σάββας Κούκουνας με Opel Manta 2000 και οι Κώστας Σταράκης-Σπύρος Νίκας με Opel Ascona 200, με όλα τα αυτοκίνητα να ανήκουν στην ΕΕ/11. Στην κλάση 1401-1600 κ.εκ., όπου ξεχώρισε για την ποιότητα και την ποσότητα των συμμετεχόντων, οι Δημήτρης Παπαναστασίου-Κώστας Χειράκης επικράτησαν με το Citroen Saxo, επί του ανταγωνισμού. Δεύτεροι, τερμάτισαν οι Κώστας Καμπουγιάννης-Σωτήρης Γρηγορίου, με τον οδηγό του Citroen AX 1600 να είναι ταχύς για ακόμη μια φορά. Μάλιστα, χωρίς μια ποινή 10 δλ. το πλήρωμα θα μπορούσε να διεκδικήσει και τη νίκη, τη στιγμή που την τριάδα συμπλήρωσαν οι Κώστας Παπανικολάου-Σταύρος Ρούσσης, με το γνωστό Peugeot 106 Rallye του οδηγού.

Τέλος, στα «μικρά» του αγώνα, δηλαδή στην κλάση έως 1400 κ.εκ. ταχύτεροι ήταν οι Μίλτος Πλατώνης-Αχιλλέας Τράνταλης με ένα Toyota Yaris, που επιβλήθηκαν των Γιώργου Μπάσδελη-Μιχάλη Χατζηγρηγορίου, με Nissan Micra K12. Την τριάδα της κλάσης, συμπλήρωσαν οι Λάζαρος Καλύβας-Φωτεινή Ψαρράκου, με το Toyota Starlet ΚΡ60 που ανήκει στα Ιστορικά αυτοκίνητα



ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Λ.Α.Μ.Α.
ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΝΟΜΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΤΗ ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΩΝ ΛΕΣΧΩΝ, ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΥ "ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ" ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ "ΠΟΛΕΜΑΤΑΙ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝ ΛΟΓΩ, ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ, (Π.Χ. ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ, ΟΔΗΓΩΝ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Κ.ΛΠ.) ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΛΕΣΧΩΝ, ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ!!
*************************************************
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΩΝΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΟΜΠΑΝΙΔΟΥ
ΤΑΜΙΑΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΡΡΑΣ
ΜΕΛΟΣ: ΓΙΑΝ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΜΕΛΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΕΥΚΟΛΙΑ - ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 16 ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΠΟΥ "ΒΟΗΘΟΥΝ" ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΗ ΑΝΤΙΓΡΑΨΙΜΟ.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ.

ΘΕΣΜΙΚΟΣ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΒΙΝΤΕΟ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
Αφοι ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ
Athens
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
'STAR'
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
'ΒΟΙΩΤΙΚΗ ΩΡΑ'
ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΕΝΤΥΠΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ