Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΝΕΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΩΝ

Ποιο κατω βλεπετε υποδείγματα απο τις
ΝΕΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕΛΩΝ
των "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΒΙΝΤΕΟ" που εχουν παραλαβει
ολα τα παλια μέλη και ισχύουν μεχρι τον 3 μηνα του 2012



.



Τρόπος και προυποθέσεις να αποκτήσετε μία απο τις κάρτες που επιθυμειτε.



Εκδηλωνετε την επιθυμία σας στο e.mail : karapetsanosj@hol.gr στέλνοντας ενα μινι βιογραφικό σας στο οποίο ως επι το πλείστον να παρουσιάζετε η αγωνιστική εμπλοκή σας στον χώρο των αγώνων αυτοκινήτου, η για τους φίλους fun της ιστοσελίδας το ενδιαφέρον τους γενικά για τους αγώνες.
Λαμβανουμε το αίτημά σας, το επεξεργαζόμαστε και αναλογα την επιθυμία σας για επιλεγμενη απο εσας κάρτα, σας απαντουμε αν εγκρίνετε η χορήγησή της, επειδή δεν πρέπει να ξεχνάτε οτι οι κάρτες ειναι καρτες προνομίων για τους κατόχους τους. Απλα αλλα προνόμια εχουν οι κάτοχοι των GOLD member cards, αλλα οι κάτοχοι των SILVER member cards και αλλα οι κάτοχοι των BRONZE member cards. Σαν παράδειγμα οι κάτοχοι της 1ης κατηγορίας θα παραλαμβανουν για ολο το 2010 ΔΩΡΕΑΝ 10 φωτο 20Χ25 απο τους αγώνες που συμμετέχουν (η που παρακολουθουν σαν θεατές), οι κάτοχοι της 2ης κατηγρίας θα εχουν εκπτωση στο συνολικο πακέτο των 30€ για 10 φωτο 20Χ25 50%, και οι κάτοχοι της 3ης κατηγορίας εκπτωση 25% στο συνολικο πακέτο των 10 φωτο και αξίας 30€. Πρόσθετα μπορουν να κινηθουν με το φωτογραφικο η βιντεογραφικο μας team για να παρακολουθήσουν τον αγωνα απο σημεια ακρως ενδιαφέροντα τα οποία και δεν γνωρίζουν και δεν μπορουν σε αρκετες των περιπτώσεων να πανε εκει που ειναι. Ακόμα θα εχουν ολες οι κατηγορίες θεατων-μελών, εκπτωση 50-60% στα dvd συγκεκριμενων αγωνων αφου ειναι μέλη του club πάνω απο ενα χρόνο. Τέλος και μόνον για τις GOLD member cards ισχυει μειωμένο κατα 50% ποσο συμμετοχής κατόχων τους, στους αγωνες της λέσχης (Λ.Α.Μ.Α.) για το 2010.
Ολες οι κατηγορίες των καρτών εκδίδονται πλαστικοποιημένες, δεν φέρουν φωτο κατόχου, και προσεχως θα τυγχάνουν εκπτώσεων σε επιχειρήσεις που πρόκειται να συνεργαστουν μαζί μας για προώθηση των προιόντων τους οποιασδήποτε μορφής.
Οι κάρτες εχουν ετήσια συμβολικη συνδρομή κόστους κτήσης και προσφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου