Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Επιστολή Σ.Ο.Α.Α. 9/12/2010 12:18 μμ

Επιστολή Σ.Ο.Α.Α. 9/12/2010 12:18 μμ



Αυτή η επιστολή στάλθηκε έγκαιρα στην εκπομπή “Auto Sprint Live” (με email) ώστε να αναγνωστεί ,επειδή όμως αυτό δεν έγινε, δημοσιεύοντας την, την παραδίδουμε στην κρίση σας:
8/12/2010 15.47
Κύριοι,
Έπειτα από πρόσκλησή να παρευρεθούμε στην επαναληπτική εκπομπή σας “Auto Sprint Live” με θέμα το Ράλι Παλλάδιο 2010 είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι κατά πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. του συνδέσμου δεν δεχόμαστε να στείλουμε εκπρόσωπό μας, ούτε στη συγκεκριμένη αλλά ούτε και σε επόμενες εκπομπές σας. Με αυτήν μας την στάση δηλώνουμε την αντίθεσή μας στην «κίτρινη» ποιότητα των τελευταίων εκπομπών σας και ιδιαίτερα της τελευταίας όπου και προσπαθήσατε να κατευθύνετε τους καλεσμένους σας στο σημείο της συζήτησης που σας βόλευε, προσπαθώντας να διερευνήσετε και να διαλαλήσετε την αλήθεια.
Θα θέλαμε να σας θυμίσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά στα χρονικά της εκπομπής που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς και στα προηγούμενα δύο Δ.Σ. του συνδέσμου είχαμε έρθει σε αντίστοιχη αντιπαράθεση. Οι λόγοι παραμένουν οι ίδιοι και είναι η άδικη στάση σας απέναντι στον θεσμό του ΣΟΑΑ αλλά και η συνεχής έλλειψη σεβασμού απέναντι στις προσπάθειες του Συνδέσμου και στα πρόσωπα που εκάστοτε τον απαρτίζουν. Παρά τα κατ’ ιδίαν λεγόμενά σας ότι «αγαπάτε τον σύνδεσμο» θεωρούμε ότι λειτουργείτε απαξιωτικά κάνοντας κριτική εκ του ασφαλούς, έχοντας σαν όπλο σας την δύναμη των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα των ανωτέρω είναι η μη προβολή του dvd με τα μέτρα ασφαλείας για τους αγώνες αυτοκινήτου που κυκλοφόρισε ο ΣΟΑΑ από τις εκπομπές σας, παρά τα λεγόμενα και τις υποσχέσεις σας.
Θεωρούμε ότι εκπομπές τέτοιου «κίτρινου» περιεχομένου είναι περιττές στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς μόνο κακό μπορούν να κάνουν σε ένα άθλημα πού όλοι αγαπάμε αλλά ασθενεί, μη βοηθώντας το σε αυτή την κρίσιμή περίοδο οπού όλοι οι φορείς προσπαθούν να το γιατρέψουν, συμπεριλαμβανομένου και του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου. Αντιθέτως χρειαζόμαστε εκπομπές που να προβάλουν και να προωθούν το πλούσιο θέαμα των Ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου.
Η αλήθεια απέχει πολύ από τον τρόπο που προσπαθείτε να την παρουσιάσετε και σύντομα θα φροντίσουμε να ενημερωθούν οι αγωνιζόμενοι με λεπτομέρειες ως οφείλουμε σχετικά με το θέμα του Ράλι Παλλάδιο 2010 που εσείς δημιουργήσατε, σύμφωνα με μαρτυρίες αγωνιζομένων μελών μας. Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου είναι ενωμένος και δυναμώνει ακόμα περισσότερο μετά από κάθε επίθεση που δέχεται, έχοντας ως προτεραιότητά του την ασφάλεια των αγωνιζομένων και την σωστή προβολή των αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα.
Με σεβασμό,
Η πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΟΑΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου