Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙΣ! ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ (ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ....) ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ!

Ferrari Bridal





Στο γάμο σας με ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο. Μία κατακόκκινη Ferrari 360 Modena

1.400€ (+21% ΦΠΑ)
Περιγραφή
Ferrari Modena 360! Ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο, στη διάθεσή σας για την ημέρα του γάμου σας! Επειδή οι Ferrari είναι διθέσιες, θα πρέπει να επιλέξετε τρόπο αξιοποίησής της για τις εξής 2 διαδρομές: Α) Προς την εκκλησία όπου ο οδηγός μπορεί να είναι είτε δικός μας, είτε δικός σας είτε ο ίδιος ο γαμπρός (στην τελευταία περίπτωση η νύφη πηγαίνει στην εκκλησία με άλλο αυτοκίνητο) και Β) μετά την τελετή προς τη δεξίωση, όπου οδηγός είναι ο γαμπρός και συνοδηγός η νύφη. Καλή διασκέδαση!
Agenda: Την ημέρα του γάμου παραδίδουμε τη Ferrari στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε και αν θέλετε τη στολίζετε (maximum ένα μπουκέτο μπροστά με μαγνήτη ή και κορδέλες στους καθρέπτες - δεν περιλαμβάνονται στην τιμή). Έπειτα ανάλογα με τον οδηγό που έχετε επιλέξει να οδηγήσει έως την εκκλησία, θα ακολουθήσουν 2 διαδρομές. Η μία είναι προς την εκκλησία όπου οδηγός μπορεί να είναι είτε δικός μας, είτε δικός σας είτε ο ίδιος ο γαμπρός (στην τελευταία περίπτωση η νύφη πηγαίνει στην εκκλησία με άλλο αυτοκίνητο) και η άλλη διαδρομή είναι μετά την τελετή προς τη δεξίωση, όπου οδηγός έιναι ο γαμπρός και συνοδηγός η νύφη.Σχόλια: Οι Ferrari που διατίθενται επίσημα στην Ελλάδα για τη χρήση τους σε γάμο είναι ελάχιστες. Γι αυτό ενδείκνυται να προηγηθεί εγκαίρως επικοινωνία σας μαζί μας για τη διαθεσιμότητα του αυτοκινήτου τις ημερομηνίες που το χρειάζεστε. Επικοινωνήστε μαζί μας όσο νωρίτερα μπορείτε για να μας δηλώσετε την ημερομηνία του γάμου και να κλείσετε τη Ferrari. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε τη Ferrari για το γάμο σας εκτός Αττικής, τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-9635069 για να διαμορφώσουμε ανάλογα και το τελικό κόστος.
Ferrari κάμπριο! Αν εππιθυμείτε η Ferrari σας να είναι κάμπριο (ανοιχτή), τότε η τιμή διαμορφώνεται στα 1.600€ + 21%ΦΠΑ
Χώρος
Η αναγραφόμενη τιμή αφορά χρήση της Ferrari στο γάμο σας ο οποίος θα πρέπει να τελεστεί εντός Αττικής. Τα μαθήματα που προηγούνται της ημέρας του γάμου, γίνονται σε τμήμα της Αττικής οδού στα Βόρεια προάστια της Αθήνας.
Αναγραφόμενη τιμή
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται 2X45λεπτα μαθήματα στον οδηγό (ή τους οδηγούς) την εβδομάδα πριν το γάμο, 6 ώρες maximum χρήση της Ferrari ανήμερα του γάμου, οι βενζίνες, μικτή ασφάλεια (σε περίπτωση ζημιάς δικής σας υπαιτιότητας (τα πρώτα 3.000€ βαρύνουν εσάς και τα υπόλοιπα την ασφάλεια), ασύρματη επικοινωνία με μόνιμη συνοδεία τεχνικού Ferrari (ο οδηγός μας) και διόδια που τυχόν χρειαστούν. Maximum διαδρομές 150 χλμ. Ο εκάστοτε οδηγός της Ferrari θα πρέπει να είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης αυτοκινήτου για τουλάχιστον 2 χρόνια. Υποχρεωτική χρήση ζώνης & η προσκόμιση διπλώματος οδήγησης. Maximum βάρος 120kgr/επιβάτη, ύψος οδηγού από 1.50m έως 2m.
Η αναγραφόμενη τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ21% (τιμολόγιο)

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΚΑΙ 13,7 ΤΟΥ ΑΕΠ. ΡΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμμ δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε λέω εγώ. Αν αρχίσω να αποταμιεύω απο τώρα 1500 ευρώ το χρόνο θα έχω σε 20 χρόνια 30,000 ευρω που χρειάζονται για να παντρέψεις ένα παιδί (με Ferrari, bachelor party σε ακριβά yachts, δεξίωση με 250 καλεσμένους που θα τρώνε χρυσά κουφέτα, θα πίνουν σαμπάνια Moet at least, κλπ, κλπ)... Με 30,000 εγώ και άλλα 30,000 τα συμπεθέρια θα νοικιάσουμε και την κόρη της Τζούλιας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταλαβαινω ολα οσα εγραψες. Αυτο περι ενοικιασης της κορης της Τζουλιας τι σημαινει? Οτι η νυφη θα ειναι για τα μπαζα και με "κατι" θα πρεπει να καλυφθει ο γαμπρός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή