Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ..

Σε συνέχεια των κινητοποιήσεων των κατοίκων της Αμφίκλειας για την απώλεια της έδρας βάση του σχεδίου Καλλικράτης τα μέλη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ κατά την διάρκεια των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη προέδρου και εκπροσώπων, αντί για ψήφους συγκέντρωναν υπογραφές διαμαρτυρίας. Από τα 466 εγγεγραμμένα μέλη ψήφισαν για πρόεδρο ΝΟΔΕ μόνο 95 ενώ υπέγραψαν το ψήφισμα διαμαρτυρίας 250 και πλέον μέλη. Στην απόφαση διαμαρτυρίας δηλώνουν απογοήτευση απέναντι στους τοπικούς βουλευτές της ΝΔ.Επίσης διαψεύδουν τις φήμες ότι απείχαν από την διαδικασία λόγω της κόντρας Ντορικών Σαμαρικών.

3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ (ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ) ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ...............(ΑΣ ΜΗΝ ΒΩΜΟΛΟΧΗΣΩ). ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΔΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟ? ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έκαναν Γιάννη. Είσαι λίγο αδιάβαστος σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΕΓΩ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΙΠΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ Μ...ΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή