Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ (20-4-2011) ΕΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (29-4-2011) ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ..........

Pink Beach – Νησί Bonaire
Ολλανδικές Αντίλλες
(21-4-2011 ** 27-4-2011 ΗΜΕΡΕΣ 7 ΜΕ 6 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ-ΚΑΡΑΚΑΣ ΜΕ AIR FRANCE, ΚΑΡΑΚΑΣ-BONAIRE ISLAND ΜΕ VENEZ AIR)

Οι Ολλανδικές Αντίλλες έχουν συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με τις καταδύσεις και τις υποθαλάσσιες εξερευνήσεις, καθώς ο υποθαλάσσιος κόσμος του συγκεκριμένου συμπλέγματος νησιών της Καρραϊβικής είναι από τους πιο πλούσιους του κόσμου. Το γεγονός όμως αυτό αφήνει περιθώρια, ειδικά στο Νότιο μέρος του νησιού, να βρείτε αμέτρητα μίλια από άδειες παραλίες… Η “Ροζ Παραλία” έχει πάρει το όνομά της όπως είναι φυσικό από τη χαρακτηριστική ροζ της άμμο, ενώ είναι σίγουρo ότι θα βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μία υποθαλάσσια περιπλάνηση και οχι μονο!!

Playa Medina 
 Βενεζουέλα

Η μακρυνή της απόσταση από την πρωτεύουσα Καράκας, περίπου 10 ώρες με αυτοκίνητο, (και μόλις 3 ωρες με ελικοπτερο) και η δύσκολη πρόσβασή της, είναι οι δύο παράγοντες που έχουν επιτρέψει να διατηρηθούν όλα τα χαρακτηριστικά της παραλίας, καθώς η δόμηση είναι ελάχιστη. Και σε αυτή την παραλία αν αποφασίσετε να την επισκεφθείτε είναι μεγάλη η πιθανότητα να βρεθείτε μόνοι σας να κάνετε μπάνιο και παράλληλα να απολαύσετε τις τοπικές σπεσιαλιτέ στο μοναδικό μικρό εστιατόριο της παραλίας η στο νεοτευκτο υπερπολυτελες ξενοδοχειο που "ανοιξε" την φετεινη χρονια τις πορτες του να σας παρασχεθουν οτι μπορειτε να φανταστειτε!!
(27-4-2011 ** 29-4-2011 ΗΜΕΡΕΣ 3 ΜΕ 2 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ VENEZ AIR AΠO ΒΟΝΑΙRE ISLAND ΓΙΑ ΚΑΡΑΚΑΣ, ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΡΑΚΑΣ-PLAYA MEDINA-ΚΑΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕ AIR FRANCE ΚΑΡΑΚΑΣ-ΠΑΡΙΣΙ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου