Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Γιατί χώρισαν Christian Karembeu και Adriana Sklenarikova;

Αν και τα γαλλικά και ιταλικά έντυπα τις τελευταίες ημέρες ανέφεραν ή υπονοούσαν την ύπαρξη τρίτων και τέταρτων προσώπων, η αλήθεια είναι άλλη. Έχοντας κλείσει και οι δύο τα 40 τους χρόνια, έφτασαν πια σε ένα σημείο που ήθελαν και χρειάζονταν διαφορετικά πράγματα στη ζωή τους. Και, παρά το μυθιστορηματικό τους έρωτα και γάμο, φαίνεται πως η «κρίση των 40» ήταν πιο δυνατή από την αγάπη τους. Το love story τους ήταν «πρότυπο» για την παγκόσμια celebrity κοινότητα. Εκείνος διάσημος και επιτυχημένος ποδοσφαιριστής, εκείνη μια από τις πιο ποθητές γυναίκες του κόσμου και στην κορυφή του παγκόσμιου μόντελινγκ. Ο Christian, ένα «λιοντάρι» εντός και εκτός γηπέδων, την είδε να κάθεται λίγα καθίσματα μακριά του σε μια πτήση Παρίσι-Μιλάνο το 1996 και έκανε την «κίνησή» του. Από τότε, το αστέρι της Εθνικής Γαλλίας (που κατάγεται από τη μακρινή Νέα Καληδονία, στη μέση του Ειρηνικού) και το κορίτσι των WonderBra ήταν μαζί. Συνομήλικοι, ταξιδιάρηδες, υπερ-επιτυχημένοι και κοσμοπολίτες, ταίριαξαν αμέσως, έγιναν ζηλευτό ζευγάρι και προκαλούσαν το θαυμασμό με την αγάπη τους, όπου κι αν βρίσκονταν. Από το γάμο τους, παραμονές Χριστουγέννων του 1998 στη Μαδρίτη (τότε ο Christian έπαιζε στη Ρεάλ) μέχρι τις εμφανίσεις τους σε fashion shows στις παγκόσμιες πρωτεύουσες της μόδας, το ζεύγος Karembeu τραβούσε πάντα τα φλας και την προσοχή. Παρότι δεν προκαλούσε ποτέ. Το μάθαμε καλά, άλλωστε, αυτό και στη χώρα μας, αφού βρέθηκαν για τρία χρόνια στην Ελλάδα. Πάντα χαμογελαστοί, πάντα τρυφεροί ο ένας με τον άλλο, αλλά και πάντα προσεκτικοί στις εμφανίσεις και τις δηλώσεις τους. Ταιριαστοί όσο δεν φαντάζεται κανείς, έλεγαν οι άνθρωποι που τους ζούσαν. Και όχι μόνο στην Αθήνα. Αλλά και στο Παρίσι, τη Μαδρίτη, την Ελβετία, το Λονδίνο, όπου κι αν έζησαν οι δυο τους. Από το 2006, που ο Christian «έκλεισε» την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, εγκαταστάθηκαν μόνιμα στο Παρίσι. Και η ίδια η Adriana είχε πια μειώσει κατά πολύ τις εμφανίσεις της στις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις. Αλλά ο Karembeu δεν σταμάτησε να... τρέχει. Αντιθέτως, έγινε ακόμα πιο δραστήριος, ακόμα πιο ταξιδιάρης. Μόνο που η πανύψηλη Σλοβάκα σύντροφός του δεν είχε πια το ίδιο κουράγιο να τον ακολουθεί. Και, όσο περνούσε ο καιρός, να τον περιμένει. Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, ανακοίνωσε πια και επισήμως πως ο γάμος τους έχει λάβει τέλος. Ωστόσο, με δηλώσεις της στο Paris Match, φρόντισε να καταρρίψει τους μύθους που κυκλοφορούσαν από τη στιγμή που διέρρευσε πως το ζευγάρι δεν ζούσε πια, τις τελευταίες εβδομάδες, μαζί. «Πάντα ήμαστε ένα ζευγάρι που είχε εξαιρετικά μεγάλη προβολή από τα media. Το ξέραμε και το είχαμε συνηθίσει. Αλλά πρέπει να πω ότι τις τελευταίες εβδομάδες εκνευρίστηκα με τα δημοσιεύματα που με εμφάνιζαν με άλλους άνδρες, με τους οποίους υποτίθεται πως σχετιζόμουν ερωτικά. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν πρόδωσα τον γάμο μου, αλλά ο Christian κι εγώ ζούμε χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες. Και ήμουν εγώ αυτή που έφυγα από το σπίτι».
Η Sklenarikova φερόταν να έχει περιπέτειες με διάφορους Γάλλους και Ιταλούς, αλλά η αλήθεια είναι όντως αυτή που αναφέρει η ίδια στις δηλώσεις της. Και η Adriana και ο Christian ήταν πάντοτε απολύτως πιστοί στο γάμο τους. Η πιο ακραία φήμη, βέβαια, που είδε το φως της δημοσιότητας είχε μάλλον περισσότερη δόση χιούμορ απ’ όση μπορούσε να αντέξει η Σλοβάκα καλλονή. Υποτίθεται πως ο Nicolas Sarkozy παρατούσε την Carla Bruni για χάρη της! Η Adriana, όμως, ξεκαθάρισε και κάποια άλλα πράγματα. «Από τότε που ο Christian σταμάτησε να παίζει ποδόσφαιρο, άλλαξε η ζωή μας. Αλλά δεν έγινε πιο ήρεμη. Αντιθέτως, ο Christian άρχισε να τρέχει με... 300 την ώρα. Κι εγώ δεν μπορούσα να τον ακολουθήσω. Χαθήκαμε κάπου ανάμεσα στους ξέφρενους ρυθμούς. Είμαι 40 χρονών και αναζητώ τη σταθερότητα πια. Δεν ζούσαμε σαν ζευγάρι πια. Προτίμησα να φύγω, λοιπόν, και να κρατήσω τις υπέροχες αναμνήσεις από όσα όμορφα ζήσαμε τόσα χρόνια, παρά να προδώσω τον Christian και τον εαυτό μου». Στην πραγματικότητα, ο Karembeu, που είναι σκάουτερ της Άρσεναλ, μέλος του Grandtop International Holdings Limited -που έχει αγοράσει την Μπέρμιγχαμ Σίτι- και ενός κονσόρτσιουμ για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στον Ειρηνικό, έκανε συνεχώς ταξίδια, μένοντας μακριά από το Παρίσι και την Adriana ακόμα και για 2-3 μήνες. Βέβαια, πίσω από αυτή του την εργασιομανία, υπήρχε και ένα μεγάλο παράπονο, που η Adriana δεν παρέλειψε να αναφέρει.
«Ο Christian πάντα ήθελε παιδιά. Είχε βέβαια από έναν παλιότερο δεσμό του ένα, αλλά πάντα μου ζητούσε να κάνουμε και δικά μας. Ήμουν εγώ που δεν ήθελα, όμως. Είχα κάποιες τραυματικές εμπειρίες μικρότερη και φοβόμουν πάντα αυτό το ενδεχόμενο. Tην αγάπη που θα μοίραζα ανάμεσα στα παιδιά μου και τον άντρα μου την έδινα όλη στον Christian. Αποκλειστικά. Αλλά αυτό ήταν πάντα ένα ανοιχτό θέμα ανάμεσα μας. Παρότι εγώ ήμουν ξεκάθαρη εξαρχής...».
Ο Christian μπορεί πλέον να ψάξει με την ησυχία του για μια γυναίκα που να του προσφέρει διαδόχους και η Adriana για έναν άνθρωπο που να βρίσκεται κοντά της συχνότερα και να δοκιμάζει τα φαγητά που της αρέσει να μαγειρεύει. Αρκεί, βέβαια, να μην της ζητήσει παιδιά...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου