Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΕΥΓΕ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Α.Ο.Θ.

Τρίτη 11 ΜαΪου, 12 το μεσημέρι, Λέσχη Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Ελλάδος και ο Α.Ο.Θ. καλεί τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου σε συνέντευξη τύπου με θέμα το 39ο Ράλι Θερμαϊκού. Η ανταπόκριση πλήρης και μια ευχάριστη έκπληξη δεδομένων των συνθηκών που διέπουν τους αγώνες αυτοκινήτου την χρονιά που διανύουμε. Πέρα από τα Μ.Μ.Ε. δεξιά και αριστερά του προέδρου του Α.Ο.Θ. κ. Κουμποτή, κάποιοι από τους χορηγούς του αγώνα, όπως ο εκπρόσωπος του Νομάρχη Χαλκιδικής, ο κ. Παπαντωνίου, παλιός αγωνιζόμενος και ιδιοκτήτης της εταιρίας RS200 Motoroil, o κ. Τριανταφύλλου, του Α.Ο.Θ., ως εκπρόσωπος της εταιρίας "Ζωοτροφές Τριανταφύλλου", ο κ. Κεχαγιάς από το "Πράσινο Χωριό" και τέλος ο κ. Τοψής, αγωνιζόμενος για δύο δεκαετίες τώρα, του οποίου το όνομα έχει συνδεθεί, πέρα από τους αγώνες, με την εταιρία H&R . Το περιβάλλον το καταλληλότερο, η φιλοξενία της Ναυτικής Διοίκησης άψογη και η συνέντευξη αρχίζει με την ανάλυση των λεπτομερειών που αφορούν τον αγώνα. Όπως ότι το κέντρο (τεχνικός έλεγχος, εκκίνηση και τερματισμός) του αγώνα είναι φέτος στην Αρναία Χαλκιδικής και ότι η επιλογή των ειδικών διαδρομών έγινε με γνώμονα την οικονομική κρίση (Παλαιόχωρα και Τσουκαλάς που είναι γνωστές στους αγωνιζόμενους άρα δεν χρειάζονται καινούργια γραπτά).
Το πιο σημαντικό όμως από όλα ήταν η παρουσίαση του κ. Κουμποτή που αφορούσε στο πρόγραμμα προβολής του 39ου Ράλι Θερμαϊκού. Για πρώτη φορά το ράλι απολαμβάνει τέτοιου είδους και μεγέθους προβολή. Ραδιοφωνικό σποτ με την φωνή του Χάρη Θεοφράστου να διαφημίζει τον αγώνα σε 4 κορυφαίους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης και της Χαλκιδικής, τηλεοπτικό σποτ παραγωγή του κ. Χριστόπουλου να προβάλλεται από την ΕΤ3 (επιπλέον παρουσίαση πριν και μετά τον αγώνα σε αθλητική εκπομπή) και τέλος δημοσιεύσεις που αφορούν τον αγώνα σε αθλητικές εφημερίδες της πόλης.
Όλα τα παραπάνω με 35 συμμετοχές, σε μια περίοδο συνεχόμενων αναβολών σημαντικών αγώνων λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε τα καλύτερα για τον αγώνα, ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά με ήχο και εικόνα από τον Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στην Γραμματεία του Α.Ο.Θ. Μακρυράχης 24 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο 2310 423220 Fax 2310 423221 url: www.aoth.gr e-mail: info@aoth.gr
Από το Γραφείο Τύπου
του 39ου Ραλι ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου