Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

3ος Γύρος Ναυπλίου – Πλοήγηση 2010

3ος Γύρος Ναυπλίου – Πλοήγηση 2010
Με 34 συμμετοχές και με έντονες καιρικές εναλλαγές, πραγματοποιήθηκε από την Λέσχη AC3, ο 3ος ΓΥΡΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ – ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ 2010, ο πρώτος από τους 5 αγώνες Ιστορικών Αυτοκινήτων του Argolis Historic Trophy 2010.
Η πλοήγηση, με συνολική διάρκεια 2,5 ώρες, απαιτούσε από τα πληρώματα την εύρεση 45 ζητούμενων στο ερωτηματολόγιο που το κάθε πλήρωμα λάμβανε στην εκκίνηση σε μια διαδρομή μήκους 80 περίπου χιλιομέτρων.
Με εκκίνηση από το Ναύπλιο τα οχήματα κατευθύνθηκαν προς Μύλους, Σκαφιδάκι, Άργος, Λόφο Ασπίδος, Μιδέα, Δαλαμανάρα Νέα Κίο και πάλι πίσω στο Άργος όπου τερμάτισαν όλοι με επιτυχία στο Parking της Πλατείας Δημοκρατίας (Αγορά).
Χαρακτηριστική στιγμή για τα πληρώματα και φέτος, το γνωστό πλέον "ψαροκόκκαλο". Μια ειδική δοκιμασία εύρεσης σημείων και πινακίδων μέσα στη Νέα Κίο, που έκανε πολλούς να χαθούν και να καθυστερήσουν στον τερματισμό.Ο μεγάλος νικητής με 40 βαθμούς ποινής, το Autobianchi A112 του 1978 με πλήρωμα τους Νίκο Ποριώτη, Μαθιό Μανσόλα και Μιχάλη Τρικουράκη. Το γεύμα και η απονομή τον κυπέλλων πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Gran Café Kandinsky στο Άργος.Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τα μέλη του AC3 που βοήθησαν στην σχεδίαση και υλοποίηση του αγώνα, καθώς και τους Χορηγούς μας, Octane Motorsport, Danakas Army Surplus, ΑΓΙΣ ΕΠΕ και Ψυγεια Καραμπελα ΑΒΕΕ.Ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση του AC3, στο 2ο Argolis Classic Tour, στις 18 Απριλίου 2010.Περισσότερες πληροφορίες στην Ιστοσελίδα του AC3, www.ac3.gr
(Δελτίο Τύπου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου