Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Κοπή πίτας Α.Ο.Θ.

Κοπή πίτας Α.Ο.Θ.
Με την παρουσία πλήθους παλαιών και νέων μελών και φίλων, αλλά κι εκπροσώπων όλων των μαζικών φορέων που βοηθούν τον όμιλο, έκοψε την βασιλόπιττά του ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.
Το απόγευμα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου, η πανέμορφη και ζεστή αίθουσα της λέσχης της Ναυτικής Διοίκησης Πολεμικού Ναυτικού της Βόρειας Ελλάδας, στολισμένη με τα σήματα του ΑΟΘ και των χορηγών του, γέμισε με ανθρώπους του μηχανοκίνητου σπόρ .
Στην γιορτή παραβρέθηκαν κι απεύθυναν ευχές οι βουλευτές Θωμάς Ρομπόπουλος και Θεόδωρος Καράογλου, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κωνσταντίνος Μαργαρίτης, ο Πρόεδρος της ΕΛΠΑ και της ΕΘ.Ε.Α. Βασίλης Δεσποτόπουλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELEXPO Θέμης Καρτσιώτης, ο Δντης του ραδιοφώνου της Δ.Ε.Θ. Ανδρέας Δαρούδας , ο Προϊστάμενος γραφείου κίνησης της EXPRESS SERVICE Αθανάσιος Τραούδας, ο Πρόεδρος της TOYOTA Αλεξανδρίδης Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, ο Πρόεδρος του ΣΟΑΑΒΕ Σάββας Μαυροματίδης κ.α.
Ο πρόεδρος του ΑΟΘ Δημήτρης Κουμποτής στην σύντομη ομιλία του ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για το πρόγραμμα εκδηλώσεων του 2010. Ανέφερε τους τέσσερεις αγώνες που θα κάνει ο όμιλος με κορωνίδα το 43ο ράλλυ ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο, την διοργάνωση της μεγάλης γιορτής – χορού τον Απρίλιο για τον εορτασμό της επετείου των σαράντα χρόνων ΑΟΘ, για την έκδοση φωτογραφικού – ιστορικού λευκώματος των 40 χρόνων του ομίλου και για τα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης που προσφέρει ο όμιλος στους συνανθρώπους μας.
Τέλος κάλεσε σε συστράτευση όλες τις δυνάμεις της πόλης, παλιά και νέα μέλη κι όλους τους φορείς, ζήτησε την βοήθεια όλων, όσο κι όπως ο καθένας μπορεί, ώστε ο ΑΟΘ να μπορέσει να παραμείνει στην θέση που του αρμόζει, ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες απεύθυνε στον Διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Πλοίαρχο Δημήτρη Τσαϊλά, για την παραχώρηση της αίθουσας και στους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ομίλου και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Τυχερός της βραδιάς ήταν το μέλος Φώτης Μπρόζος που κέρδισε ένα ομοίωμα της CITROEN C4 του περσινού πρωταθλητή Sebastian Loeb, μαζί με ένα πρωτότυπο αυτόγραφό του, ενώ στην βασιλόπιττα ¨των φορέων¨ , το φλουρί έπεσε στον Α.Ο.Θ. και η εικόνα του Αγίου Χριστοφόρου, προστάτη των αυτοκινητιστών , θα κοσμεί στο μέλλον τα γραφεία του ομίλου.
Η γιορτή έκλεισε με τις ευχές όλων για ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ και με τις λιχουδιές του πλούσιου μπουφέ, προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ Αλεξανδρίδης

Δελτίο Τύπου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου