Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Αγαπητοί φιλοι,
Δημοσιευουμε την αφίσα & το επίσημο έντυπο της 5ης και τελευταίας Αγωνιστικής του 2010, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φουσκωτών Σκαφών 'VIPER RIBS', όπου η YACCO θα είναι από τους βασικούς χορηγούς του Αγώνα.
Το επίσημο έντυπο περιλαμβάνει το Πλήρες Πρόγραμμα του Αγωνιστικού Τριημέρου (1,2 & 3ης Οκτωβρίου) με τα ωράρια αναλυτικά και για τις τρείς ημέρες, και όλα τα συμμετέχοντα πληρώματα, ανά κατηγορία σκάφους.
Την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου το Πρόγραμμα περιλαμβάνει τον Τεχνικό Έλεγχο, τα Ελεύθερα Δοκιμαστικά, και την Ενημέρωση των Πληρωμάτων.Το Σάββατο 2ο Οκτωβρίου θα γίνουν τα Επίσημα Δοκιμαστικά, η Εκκίνηση του Αγώνα CIRCUIT, και οι Απονομή των Επάθλων.Την Κυριακή 3ης Οκτωβρίου θα γίνουν τα Επίσημα Δοκιμαστικά, η Εκκίνηση του Αγώνα OFF SHORE, και οι Απονομές.
Η 5η Αγωνιστική του 2010, θα γίνει υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ και με την υποστήριξη του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ.
Η YACCO συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φουσκωτών Σκαφών του 2010, ως χορηγός σε ένα σκάφος Scorpion ST, στην κατηγορία RIB EXTRA SPORT 350 HP, με Αγωνιστικό πλήρωμα τον ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ - Κυβερνήτη και τον ΔΗΜΟ ΔΕΡΤΙΛΗ - Συγκυβερνήτη.
Το Αγωνιστικό πλήρωμα, με τους μέχρι σήμερα αγώνες, έρχεται δεύτερο στην κατηγορία του, και έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για μία θέση στο βάθρο των νικητών του Αγώνα και του Πρωταθλήματος συνολικά.
Θα χαρούμε να δούμε όλους τους φίλους της YACCO και τους λάτρεις των Αγώνων Ταχύτητας Φουσκωτών Σκαφών, στην ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ στις 2 & 3 Οκτωβρίου για να απολαύσουν από κοντά έναν εντυπωσιακό αγώνα και να ενθαρύνουν με την παρουσία τους όλα τα πληρώματα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου