Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 30ου RALLY SPRINT ΚΟΡΙΝΘΟΥ


Με επιτυχία πραγμαατοποιηθηκε το 30ο rally sprint Kορίνθου σήμερα 12 Σεπτεμβρη 2010 Απο τα 45 δηλωμενα πληρώματα παρουσιαστηκαν στο χθεσινο τεχνικο ελεγχο τα 36 και τερματισαν τα 26. Εικονα αριθμητικη συμμετοχων για ξεκινημα Β σκελους στα χωματικα rally sporint αξιοθρηνητη. Ας μην ξεχναμε ομως το μεγα χαλι στα ασφαλτινα rally sprint που ο θεσμος εχει τιχαντει στον αερα και ας παρηγοριομαστε με ορι απεμεινε ακομα.........
Οι Άρης Βωβός και «ΕΛ ΕΜ» επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους, σημειώνοντας ξανά το ταχύτερο πέρασμα, με το Mitsubishi Lancer EVO IX.
Οι Πρωταθλητές Ελλάδος ήταν οι ταχύτεροι όχι μόνο σε επίπεδο άτυπης γενικής, αλλά και στην κλάση άνω των 2000 κ.εκ. Τους ακολούθησαν, οι Μάκης Σουρλής-Θεοδόσης Δελώτας, με ακόμη ένα Mitsubishi Lancer EVO IX.
 Όσον αφορά στις υπόλοιπες κλάσεις, οι Σάββας Λευκαδίτης-Βαγγέλης Άκρατος επικράτησαν σε αυτή των 1601-2000 κ.εκ. με Peugeot 206 Kit Car. Στην κλάση 1401-1600 κ.εκ., νικητές ήταν οι Σωτήρης Οικονόμου και Γρηγόρης Ανδριανόπουλος με το Citroen C2, εμπρός από τους Γιάννη Χεκιμιάν και Κώστα Κακκαλή με το Daihatsu Sirion.
Τέλος, στην κλάση έως 1400 κ.εκ., ταχύτεροι ήταν οι Θόδωρος Τσάκαλος-Σπύρος Τσέλιος, με τους Δημήτρη Χαϊδά-Νίκο Προύντζο να ακολουθούν, αμφότεροι με Toyota Yaris. Το δεύτερο σκέλος είχε ορισμένες ακόμη σημαντικές εγκαταλείψεις.
Οι Δημήτρης Ψύλλος-Κώστας Κόντος είχαν κλατάρισμα με το Mitsubishi Lancer δέκατης γενιάς και εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους, αφού έχασαν πολύ χρόνο, ενώ οι «ΤΑΖ»-Κώστας Σούκουλης τέθηκαν εκτός με πρόβλημα στη μετάδοση στο Mitsubishi Lancer EVO IX. Ακόμη, δεν κατάφεραν να τερματίσουν οι Σάκης Τουλάκης-Αλέξανδρος Τζαμαριάς με VW Golf.

Δειτε ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ TOY ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου